Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкт рішення №б/н «Проєкти рішень 32 позачергової сесії від 20.01.2022 року»

Кількість переглядів: 132
Скликання: 8 скликання
Сесія: 32 сесія
Тип документу: Проєкт рішення
Дата: 19.01.2022
Номер документу: б/н
Назва документу: Проєкти рішень 32 позачергової сесії від 20.01.2022 року
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження статуту КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «БРУСЛИНІВСЬКА ПОЧАТКОВА ШКОЛА ВІННИЦЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ» у новій редакції (0.24 МБ)
  2. Про затвердження статуту КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ПЕНЬКІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ВІННИЦЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ» у новій редакції (0.25 МБ)
  3. Про затвердження статуту КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) «КОЛОБОК»СЕЛА ПЕНЬКІВКА СТРИЖАВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ» у новій редакції (0.19 МБ)
  4. Про затвердження статуту КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ПОЧАТКОВА ШКОЛА СЕЛА ПІДЛІСНЕ ВІННИЦЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ» у новій редакції (0.26 МБ)
  5. Про внесення змін до плану роботи Стрижавської селищної ради 8 скликання на 2022 рік (0.11 МБ)
  6. Про внесення змін в рішення 31 сесії Стрижавської селищної ради 8 скликання від 12.01.2022 року №_______ «Про надання фінансової автономії комунальним закладам та установам, органом управління яких є відділ освіти, сім’ї, молоді спорту культури та ту (0.13 МБ)
  7. Про встановлення ліміту паливно-мастильних матеріалів для службового автомобіля, балансоутримувачем якого є відділ житлово-комунального господарства та благоустрою селищної ради, та надання дозволу на використання у вихідні, святкові та неробочі дні (0.1 МБ)
  8. Про комунальну установу «Центр фінансово-господарського обслуговування закладів та установ освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури, туризму» Стрижавської селищної ради та її директора (0.09 МБ)
  9. Про види суспільно корисних оплачуваних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно-корисних робіт, та перелік об’єктів для відбування порушниками суспільно корисних оплачуваних робіт на території Стриж (0.13 МБ)
  10. Про внесення змін до рішення 24 сесії Стрижавської селищної ради 8 скликання від 09 листопада 2021 року №15 «Про передачу майна комунальної власності відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Стрижавської селищної ради у оперативне під (0.12 МБ)
  11. Про орієнтовні терміни проведення звітів старост на відкритих зустрічах в старостинських округах (0.12 МБ)
  12. Про відпустку секретаря селищної ради МЕДВЕДСЬКОЇ Валентини Василівни (0.1 МБ)
  13. Про встановлення надбавки Бедрак І.М. - директору комунальної установи «Центр фінансово-господарського обслуговування закладів та установ освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури, туризму» Стрижавської селищної ради (0.12 МБ)
  14. Про встановлення надбавки Дзипетрук Т.Г. - директору комунальної установи «Стрижавська дитяча музична школа» Стрижавської селищної ради (0.12 МБ)
  15. Про встановлення надбавки Романенко А.В. - директору Комунального закладу «Центр розвитку культури та дозвілля» Стрижавської селищної ради (0.12 МБ)
  16. Про визнання таким, що втратило чинність рішення 27 сесії Стрижавської селищної ради 8 скликання від 10 грудня 2021 року № 10 «Про затвердження додаткової угоди до договору про співробітництво № 55 від 20.04.2021 року» (0.12 МБ)
  17. Про затвердження додаткової угоди №1 від 01.12.2021 року до договору про співробітництво № 55 від 20.04.2021 року та договору на технічне обслуговування №406 від 24 грудня 2021 року (0.12 МБ)
  18. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Мельник Марії Яківні (0.12 МБ)
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Насадюку Василю Івановичу для ведення особистого селянського господарства (0.14 МБ)
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Насадюку Василю Івановичу (0.11 МБ)
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Панченко Сергію Васильовичу (0.09 МБ)
  22. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Петрушенко Віктору Пилиповичу (0.09 МБ)
  23. Про внесення змін до рішення 27 сесії 8 скликання від 10.12.2021 року Стрижавської селищної ради №64 (0.08 МБ)
  24. Про скасування рішення 35 сесії 7 скликання від 27 червня 2018 року Стрижавської селищної ради №35 «Про розгляд питання стосовно надання дозволу гр. Романенко Ганні Феофанівні на складання технічної документації із землеустрою щодо проекту відведення (0.09 МБ)
  25. Про розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність Стрижавській селищній раді, цільове призначення: 10.07 для рибогосподарських потреб (0.2 МБ)
  26. Про розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність Стрижавській селищній раді, цільове призначення: 10.08 Для культурно-оздоровчих потреб, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей (0.18 МБ)
  27. Про надання дозволу гр. Романенко Ганні Феофанівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (0.11 МБ)
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Скрипці Вірі Василівні (0.09 МБ)
  29. Про надання дозволу гр. Файдун Сергію Дмитровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (0.11 МБ)
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Фіберг Ользі Олександрівні (0.09 МБ)
  31. Про надання дозволу гр. Царуку Віталію Васильовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства (0.11 МБ)
  32. Про надання дозволу гр. Андрієнку Ярославу Івановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0.11 МБ)
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Буянівській Людмилі Петрівні (0.09 МБ)
  34. Про відмову гр. Войтенко Тетяні Вікторівні у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів (0.09 МБ)
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Головчук Надії Василівні (0.11 МБ)
  36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Головчук Оксані Василівні для ведення особистого селянського господарства (0.14 МБ)
  37. Про відмову гр. Григоренку Віктору Васильовичу, гр. Григоренко Оксані Вікторівні у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.11 МБ)
  38. Про надання дозволу гр. Гріщенко Олександру Петровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.11 МБ)
  39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Грушко Світлані Володимирівні для ведення особистого селянського господарства (0.14 МБ)
  40. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Зазгарському Степану Івановичу для ведення особистого селянського господарства (0.14 МБ)
  41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Івацко Тетяні Сергіївні для ведення особистого селянського господарства (0.14 МБ)
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Коваленко Олександрі Володимирівні (0.14 МБ)
  43. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність гр. Кучеру Андрію Миколайовичу, гр. Зембі Альоні Володимирівні, гр. Гончарову Євгену Михайловичу, гр. Захарчуку Юрію Вікторовичу для індивідуального садівництва (0.12 МБ)
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Лисюк Ганні Михайлівні (0.11 МБ)
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Марчук Надії Василівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.14 МБ)
  46. Про надання дозволу гр. Беспалову Василю Григоровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.13 МБ)
  47. Про надання дозволу гр. Гапченко Сергію Анатолійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.13 МБ)
  48. Про перелік вільних земельних ділянок комунальної власності Стрижавської територіальної громади права оренди на які виставляються на земельні торги окремими лотами на території Стрижавської територіальної громади та умов продажу права оренди земельни (0.13 МБ)
  49. Про надання дозволу гр. Довгань Зінаїді Михайлівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.11 МБ)
  50. Про внесення змін до рішення 29 сесії селищної ради 8 скликання від 23 грудня 2021 року № 18 «Про бюджет Стрижавської селищної територіальної громади на 2022 рік» (0.21 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь