Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Довгожительку селища Стрижавка привітали з 95-річчям!

Дата: 06.08.2021 17:07
Кількість переглядів: 626

06 серпня 2021 року свій славний 95-річний ювілей відзначала знана і шанована людина, жителька селища Стрижавка – Буценко Ганна Гаврилівна.

У цей день поважну ювілярку вітали її родичі, діти, онуки та правнуки, які злетілися до рідної домівки. Привітати іменинницю з поважною датою також завітали Стрижавський селищний голова Михайло Демченко, секретар селищної ради Валентина Медведська та інспектор відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення Стрижавської селищної ради Ірина Безпала.

Гості побажали ювілярці міцного здоров’я, щастя, радості, наснаги і затишку в родинному колі, благополуччя та ще довгих років життя в такому ж оптимістичному настрої. 

Дитинство та молодість ювілярки проходили в буремні довоєнні та воєнні часи, багато трагічних подій випали на її долю: голодні 30-ті роки, Друга світова війна, з 15-ти років перебувала в Німеччині. Попри всі пережиті негаразди і прикрощі нелегкої долі, ювілярка зберегла в своїй душі неймовірну доброзичливість, оптимізм, любов до життя і віру в людей. 

Все трудове життя пропрацювала в колгоспі рідного села. Виховала четверо дітей – доньку і троє синів, має шестеро дорослих онуків. Пишається бабуся дев’ятьма правнукам і чотирма праправнуками.

Щиро хочеться побажати Ганні Гаврилівні та всій дружній родині відмінного здоров’я, безмежного щастя та безхмарного неба. Нехай подальший життєвий шлях буде легким і світлим, а всі труднощі залишаться позаду в історії, яку вона змогла гідно прожити.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь