Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Намалюй себе», - завдання для внутрішньо переміщених осіб під час проведення тренінгу

Дата: 13.06.2022 14:05
Кількість переглядів: 343

«Крок до себе», - актуально і вкрай необхідно, ми ще раз в цьому переконались, розпочавши роботу з другою групою учасників тренінгу, методика якої вкрай відрізняється від першої. Психологи зменшили коло учасників, – і це не випадково, адже серед присутніх були вимушено переміщені (про висвітлення інформації з присутніми узгоджено) . Завданням було вивести на діалог людей, які пройшли непрості випробування, вони змушені були залишити все, виїхати, і через біль, - почати нове життя: на іншій території, без власного житла, без роботи, повністю змінивши все, бо війна розділила: «до» і «після»…

Психологи використали одну із вправ, яка допомогла усвідомити реалії: потрібно було намалювати своє життя до стресу, під час, і після. Малюнок відображає наш внутрішній світ. І завдання психологів, допомогти справитись з тими викликами, які невимушено увірвались в життя.

Приємно, що серед учасників, були і наші мешканці, адже війна торкнулась кожного, світогляд змінився в кожного, - і зараз не можна залишатись наодинці із своїми думками, потрібно жити і відновлюватись, бо перемога за нами. А для цього ми повинні бути стійкими до будь - яких стресів та неординарних ситуацій.

В подальшому, формат роботи буде змінюватись: планується здійснювати виїзні тренінги, на разі запланували роботу з дітьми віком з 7- ми до 12 - ти років, на базі КЗ «Мізяківсько-Хутірський ліцей», захід відбудеться в середу 15 червня, о 10.00 год. Крім того, планується організувати фізкультурно-оздоровчі вправи. Буде цікаво! Долучайтесь.

Ми обов’язково приїдемо в кожен населений пункт.

Телефонний зв'язок не змінний - 067 30-49-825, 067-60-12-986 - Ольга.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь