Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкт рішення №б/н «Проєкти рішень 31 позачергової сесії від 12.01.2022 року»

Кількість переглядів: 130
Скликання: 8 скликання
Сесія: 31 сесія
Тип документу: Проєкт рішення
Дата: 11.01.2022
Номер документу: б/н
Назва документу: Проєкти рішень 31 позачергової сесії від 12.01.2022 року
Прикріплені файли:
  1. Про встановлення доплати за вислугу років директору комунального закладу «Центр розвитку культури та дозвілля» Стрижавської селищної ради РОМАНЕНКО Альоні Володимирівні (0.1 МБ)
  2. Про внесення доповнень до Умов оплати праці директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Стрижавської територіальної громади» Стрижавської селищної ради (0.12 МБ)
  3. Про встановлення надбавки директору комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа «Десна» Стрижавської селищної ради Заводяну А.О. (0.12 МБ)
  4. Про віднесення комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа «Десна» Стрижавської селищної ради до групи за оплатою праці керівників та фахівців (0.09 МБ)
  5. Про доповнення Переліку об’єктів комунальної власності Стрижавської територіальної громади, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, затвердженого рішенням 22 сесії Стрижавської селищної ради 8 скликання від 17 вересня 2021 року №6 (0.13 МБ)
  6. Про затвердження додаткових угод, укладених селищним головою у міжсесійний період (0.1 МБ)
  7. Про внесення змін до структури та чисельності комунального закладу «Центр розвитку культури та дозвілля» Стрижавської селищної ради (0.12 МБ)
  8. Про внесення змін до структури та чисельності комунальної установи «Центр фінансово-господарського обслуговування закладів та установ освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури, туризму» Стрижавської селищної ради (0.12 МБ)
  9. Про категорію посад старост (0.12 МБ)
  10. Про передачу в оперативне управління комунального закладу «Центр розвитку культури та дозвілля» Стрижавської селищної ради транспортних засобів (0.12 МБ)
  11. Про преміювання директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Стрижавської територіальної громади» Стрижавської селищної ради Шевчук І.М. (0.12 МБ)
  12. Про продовження договору оренди (0.09 МБ)
  13. Про передачу закладам дошкільної освіти, освіти та комунальному закладу «Центр розвитку культури та дозвілля» Стрижавської селищної ради точок електричної енергії (0.11 МБ)
  14. Про надання адміністративних послуг та виконання завдань адміністратора Центру надання адміністративних послуг Стрижавської селищної ради старостами Лаврівського, Мізяківсько-Хутірського, Сосонського та Пеньківського старостинських округів Стрижавськ (0.1 МБ)
  15. Про надання дозволу відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму Стрижавської селищної ради на оплату енергоносіїв закладів та установ дошкільної освіти, освіти та культури на перехідний період (0.09 МБ)
  16. Про нову редакцію пункту 4 рішення 3 сесії Стрижавської селищної ради 8 скликання від 24 грудня 2020 року№ 41 «Про прийняття до сфери управління КОМУНАЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ (УСТАНОВА, ЗАКЛАД) «ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «КОЛОБОК С.ПЕНЬКІВКА внесення з (0.1 МБ)
  17. Про надання дозволу гр. Антонішину Василю Миколайовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства (0.11 МБ)
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бабенку Ігорю Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства (0.14 МБ)
  19. Про відмову гр. Байдюку Сергію Володимировичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (0.11 МБ)
  20. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Баланюк Лідії Миколаївні (0.09 МБ)
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Блажчук Надії Федорівні (0.14 МБ)
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бондар Людмилі Миколаївні для ведення особистого селянського господарства (0.14 МБ)
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бондаренко Лілії Вікторівні (0.09 МБ)
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Вовк Ганні Федорівні для ведення особистого селянського господарства (0.14 МБ)
  25. Про відмову у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Вовк Галині Феодосіївні (0.11 МБ)
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Волковій Таїсі Петрівні (0.14 МБ)
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Воронюку Олександру Івановичу земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0.12 МБ)
  28. Про надання дозволу гр. Гнатюку Миколі Адамовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (0.11 МБ)
  29. Про надання дозволу гр. Головчуку Миколі Івановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства (0.11 МБ)
  30. Про надання дозволу гр. Грішину Володимиру Івановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (0.11 МБ)
  31. Про відмову гр. Грабенко Дмитру Олександровичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (0.11 МБ)
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кулик Пелагії Андріївні (0.11 МБ)
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Лапчук Галині Василівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.14 МБ)
  34. Про надання дозволу гр. Люлько Ігорю Валерійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (0.11 МБ)
  35. Про надання дозволу гр. Люлько Яні Миколаївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (0.11 МБ)
  36. Про надання дозволу гр. Мазур Інні Павлівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (0.11 МБ)
  37. Про внесення змін до рішення 22 сесії 8 скликання від 17.09.2021 року Стрижавської селищної ради №59 (0.08 МБ)
  38. Про відмову гр. Підвальному Борису Феодосійовичу у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.11 МБ)
  39. Про надання дозволу гр. Павученко Максиму Петровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки (0.11 МБ)
  40. Про надання дозволу гр. Палій Наталії Миколаївні на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства (0.14 МБ)
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Палій Наталії Миколаївні (0.11 МБ)
  42. Про надання дозволу гр. Громадській Катерині Степанівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (0.11 МБ)
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Грушко Світлані Володимирівні (0.11 МБ)
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Гунько Марії Іванівні (0.11 МБ)
  45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Дерев’янко Юрію Васильовичу земельної ділянки для індивідуального садівництва (0.12 МБ)
  46. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Димновій Світлані Вікторівні для будівництва індивідуальних гаражів (0.11 МБ)
  47. Про надання дозволу гр. Дозорець Віталію Миколайовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність (0.11 МБ)
  48. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянкиу власність гр. Дяченку Олегу Миколайовичу для індивідуального садівництва (0.14 МБ)
  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Заверусі Ялині Володимирівні (0.14 МБ)
  50. Про надання дозволу гр. Заприводі Надії Станіславівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (0.11 МБ)
  51. Про відмову гр. Казміруку Олександру Володимировичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (0.11 МБ)
  52. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Касько Леоніду Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства (0.14 МБ)
  53. Про відмову гр. Козак Вікторії Іванівні у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (0.11 МБ)
  54. Про надання дозволу гр. Кравцю Олегу Петровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах права оплачуваного сервітуту (0.14 МБ)
  55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кузьменку Олександру Анатолійовичу (0.14 МБ)
  56. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кузьменку Олександру Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства (0.14 МБ)
  57. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Кузьменку Юрію Антоновичу для ведення особистого селянського господарства (0.14 МБ)
  58. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Педоренку Михайлу Івановичу (0.14 МБ)
  59. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Перенчук Ганні Володимирівні земельної ділянки для індивідуального садівництва (0.11 МБ)
  60. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Пивовар Тамарі Трохимівні (0.14 МБ)
  61. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Плащевій Світлані Михайлівні для ведення особистого селянського господарства (0.14 МБ)
  62. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Пономаренко Ірині Петрівні для ведення особистого селянського господарства (0.14 МБ)
  63. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення (господарська будівля та двір), що надається на умовах оренди Порохні Юрію Васильовичу та Дубинцю Роману Івановичу (0.12 МБ)
  64. Про внесення змін до рішення 40 сесії 8 скликання від 21.11.2018 року Стрижавської селищної ради №40 (0.09 МБ)
  65. Про внесення змін до рішення 16 сесії Стрижавської селищної ради 8 скликання від 14 липня 2021 року №16 «Про перелік вільних земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності Стрижавської територіальної громади права оренди н (0.09 МБ)
  66. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності (0.24 МБ)
  67. Про розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності (0.23 МБ)
  68. Про розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності (0.11 МБ)
  69. Про відмову гр. Прокопчук Леоніду Михайловичу у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.11 МБ)
  70. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення у власність гр. Росоха Віктору Івановичу земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів (0.12 МБ)
  71. Про відмову гр. Седлецькому Феодосію Петровичу у затвердженні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.11 МБ)
  72. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Снігур Олені Йосипівні (0.09 МБ)
  73. Про надання дозволу гр. Степановій Валентині Василівні на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості) (0.11 МБ)
  74. Про відмову гр. Тарасюк Олені Федорівні у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (0.11 МБ)
  75. Про надання дозволу гр. Томляк Любові Георгіївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.11 МБ)
  76. Про відмову у наданні дозволу гр. Філімонову Володимиру Сергійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів (0.12 МБ)
  77. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Чечелевій Галині Василівні (0.14 МБ)
  78. Про надання дозволу гр. Чечелевій Галині Василівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства (0.11 МБ)
  79. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Шамалюку Миколі Григоровичу цільове призначення якої змінюється з «для ведення особистого селянського господарства» на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, гос (0.12 МБ)
  80. Про передачу гр. Шаманському Анатолію Анатолійовичу у користування на умовах оренди, земельної ділянки комунальної власності Стрижавської селищної ради (0.21 МБ)
  81. Про надання дозволу гр. Шафар Григорію Івановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства (0.11 МБ)
  82. Про затвердження акту приймання-передачі персональних комп’ютерів (0.09 МБ)
  83. Про надання частини щорічної основної відпустки ШЕВЧУК Інні Миколаївні директору комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Стрижавської територіальної громади» Стрижавської селищної ради (0.09 МБ)
  84. Про надання фінансової автономії комунальним закладам та установам, які перебувають в управлінні відділу освіти, сім’ї, молоді спорту культури та туризму Стрижавської селищної ради (0.16 МБ)
  85. Про внесення змін до рішення 47 сесії 7 скликання від 26.06.2019 року Стрижавської селищної ради №51» (0.11 МБ)
  86. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення (господарська будівля та двір), що надається на умовах оренди Порохні Юрію Васильовичу та Дубинцю Роману Івановичу (0.12 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь