Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкт рішення №б/н «Проєкти рішень 40 позачергової сесії від 07.04.2022 року»

Кількість переглядів: 73
Скликання: 8 скликання
Сесія: 40 сесія
Тип документу: Проєкт рішення
Дата: 06.04.2022
Номер документу: б/н
Назва документу: Проєкти рішень 40 позачергової сесії від 07.04.2022 року
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження Детального плану території для будівництва та обслуговування будівель та споруд бази відпочинку на території Пеньківської сільської ради Літинського району Вінницької області, за межами населеного пункту (с. Супрунів) (0.1 МБ)
  2. Про виправлення описки в рішенні 32 сесії Стрижавської селищної ради 8 скликання від 20 січня 2021 року № 14 «Про види суспільно корисних оплачуваних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних (0.11 МБ)
  3. Про внесення змін до Положення про орган приватизації житлового фонду, що перебуває у комунальній власності Стрижавської територіальної громади (0.13 МБ)
  4. Про затвердження рішення виконавчого комітету селищної ради від 24 березня 2022 року № 82 «Про затвердження фінансового плану комунального підприємства «Турбота» Стрижавської селищної ради на 2022 рік» (0.09 МБ)
  5. Про затвердження додаткових угод, укладених селищним головою у міжсесійний період (0.09 МБ)
  6. Про надання дозволу відділу освіти,сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму селищної ради на використання шкільних автобусів та службових автомобілів у період дії воєнного стану (0.09 МБ)
  7. Про звіт директора комунального підприємства «Турбота» Стрижавської селищної ради про роботу за 2021 рік (0.1 МБ)
  8. Про призупинення преміювання посадових осіб місцевого самоврядування (0.12 МБ)
  9. Про встановлення лімітів паливно-мастильних матеріалів для службових автомобілів, балансоутримувачем яких є відділ освіти,сім’ї, молоді, спорту культури та туризму селищної ради, та надання дозволу на його використання на 2022 рік (0.1 МБ)
  10. Про надання дозволу відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму селищної ради на використання будівлі (0.09 МБ)
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок гр. Борисюка Олександра Сергійовича цільове призначення яких змінюється з для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка (0.12 МБ)
  12. Про надання дозволу гр. Дуднику Івану Сергійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва і обслуговування будівель торгівлі (0.13 МБ)
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Костенко Ларисі Миколаївні для сінокосіння (0.21 МБ)
  14. Про відмову у наданні дозволу гр. Купрійчуку Владиславу Олексійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (0.11 МБ)
  15. Про відмову у наданні дозволу гр. Мусіровському Олексію Анатолійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (0.13 МБ)
  16. Про відмову гр. Чабану Олегу Андрійовичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (0.11 МБ)
  17. Про відмову гр. Чабану Олегу Андрійовичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (0.11 МБ)
  18. Про відмову гр. Щупак Наталії Вікторівні у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального садівництва (0.11 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь