Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкт рішення №б/н «Проєкти рішень 48 позачергової сесії від 29.07.2022 року»

Кількість переглядів: 42
Скликання: 8 скликання
Сесія: 48 сесія
Тип документу: Проєкт рішення
Дата: 29.07.2022
Номер документу: б/н
Назва документу: Проєкти рішень 48 позачергової сесії від 29.07.2022 року
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження Плану комплектування відділень комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа «Десна» Стрижавської селищної ради на 2022-2023 навчальні роки (0.11 МБ)
  2. Про розроблення детального плану території для розміщення масиву садибної забудови по вул. Центральній в с. Мізяківські- Хутори Вінницького району, Вінницької області (0.12 МБ)
  3. Про розроблення детального плану території для рекреаційних потреб на території Стрижавської селищної ради, Вінницького району, Вінницької області, за межами населеного пункту (0.12 МБ)
  4. Про зміну цільового призначення будівлі комунальної власності Стрижавської селищної територіальної громади та передачу на баланс відділу житлово-комунального господарства та благоустрою селищної ради (0.12 МБ)
  5. Про внесення змін до договору оренди нежитлового приміщення №18 від 17 червня 2021 року (0.12 МБ)
  6. Про затвердження Положення про офіційний веб-сайт Стрижавської селищної ради в мережі Інтернет (0.16 МБ)
  7. Про розроблення проектно-кошторисної документації «Нове будівництво розвідувально-експлуатаційної свердловини №1 в с. Переорки, Вінницького району, Вінницької області» (0.15 МБ)
  8. Про розроблення проектно-кошторисної документації «Нове будівництво розвідувально-експлуатаційної свердловини №2 в с. Переорки, Вінницького району, Вінницької області» (0.14 МБ)
  9. Про розроблення проектно-кошторисної документації «Нове будівництво розподільчих мереж господарсько-питного водопроводу в с. Переорки, Вінницького району, Вінницької області» (0.15 МБ)
  10. Про надання частини щорічної основної відпустки Бедрак Інні Миколаївні директору комунальної установи «Центр фінансово-господарського обслуговування закладів та установ освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури, туризму» Стрижавської селищної ради (0.12 МБ)
  11. Про відпустку секретаря селищної ради Медведської Валентини Василівни (0.11 МБ)
  12. Про відкриття інклюзивних класів у комунальному закладі «Ліцей №1 смт Стрижавка Вінницького району Вінницької області» (0.11 МБ)
  13. Про визначення приміщень, будівель комунальної власності Стрижавської селищної територіальної громади для розміщення комунальних закладів освіти, культури (0.19 МБ)
  14. Про затвердження договір про передачу на праві оперативного управління, господарського відання комунального майна Стрижавської селищної територіальної громади (0.11 МБ)
  15. Про розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування водозабірних свердловин на території Стрижавської територіальної громади с. Мізяківські Хутори Вінницького району Вінницької області (0.12 МБ)
  16. Про розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування водозабірних свердловин на території Стрижавської територіальної громади с. Переорки Вінницького району Вінницької області (0.12 МБ)
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності цільове призначення якої змінюється із земель для ведення особистого селянського господарства у землі для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допо (0.11 МБ)
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється із земель для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у землі для будівництва та о (0.12 МБ)
  19. Про надання дозволу гр. Сауляку Миколі Васильовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду (0.11 МБ)
  20. Про надання дозволу гр. Сауляку Миколі Васильовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду (0.11 МБ)
  21. Про надання дозволу гр. Сауляку Миколі Васильовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду (0.11 МБ)
  22. Про внесення змін до рішення 21 сесії Стрижавської селищної ради 8 скликання від 03 вересня 2021 року №212 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду Приватному акціонерному товариству «СТРИЖАВСЬКИЙ КАР’ЄР» (0.15 МБ)
  23. Про внесення змін до Договору оренди земельної ділянки водного фонду від 20.04.2004 року (0.21 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь