Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкт рішення №б/н ««Проєкти рішень 52 чергової сесії від 02.12.2022 року»»

Кількість переглядів: 44
Скликання: 8 скликання
Сесія: 52 сесія
Тип документу: Проєкт рішення
Дата: 02.12.2022
Номер документу: б/н
Назва документу: «Проєкти рішень 52 чергової сесії від 02.12.2022 року»
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Стрижавської селищної територіальної громади за І півріччя 2022 року (0.46 МБ)
  2. Про затвердження рішень виконавчого комітету прийнятих в міжсесійний період 2022 року (0.12 МБ)
  3. Про затвердження вимог до якості обслуговування суб’єктів звернення (0.21 МБ)
  4. Про затвердження договору про передачу на праві оперативного управління комунального майна Стрижавської селищної територіальної громади комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги Стрижавської селищної територіальної громади» (0.11 МБ)
  5. Про нову редакцію додатка 2 «Перелік пільг для юридичних осіб, наданих відповідно до пункту 284.1 статті 284 Податкового кодексу України із сплати земельного податку», затвердженого рішенням 47 сесії селищної ради 8 скликання від 14 липня 2022 року №1 «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Стрижавської селищної територіальної громади» (0.13 МБ)
  6. Про прийняття на баланс селищної ради портативного автоматизованого робочого місця адміністратора Центру надання адміністративних послуг «Мобільний офіс» (0.11 МБ)
  7. Про передачу майна з обліку Стрижавської селищної ради (0.13 МБ)
  8. Про комунальну установу «Центр надання соціальних послуг» Стрижавської селищної ради та її директора (0.11 МБ)
  9. Про запровадження на території Стрижавської селищної територіальної громади проекту «Поліцейський офіцер громади» (0.11 МБ)
  10. Про створення поліцейської станції в селі Дорожне на території Стрижавської селищної територіальної громади (0.11 МБ)
  11. Про внесення змін до рішення 25 сесії Стрижавської селищної ради 8 скликання від 16 листопада 2021 року № 5 «Про найменування вулиць в садово-дачному товаристві «Стрижавка-1» та садовому масиві «Переорський» (0.11 МБ)
  12. Про відзнаки Стрижавської селищної ради та селищного голови (0.21 МБ)
  13. Про розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність Стрижавській селищній раді, цільове призначення: 10.07 для рибогосподарських потреб (0.11 МБ)
  14. Про розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність Стрижавській селищній раді, цільове призначення: 03.07 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (0.12 МБ)
  15. Про розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність Стрижавській селищній раді, цільове призначення: 03.07 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (0.12 МБ)
  16. Про розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність Стрижавській селищній раді, цільове призначення: 03.07 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (0.12 МБ)
  17. Про розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність Стрижавській селищній раді, цільове призначення: 03.07 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (0.12 МБ)
  18. Про розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність Стрижавській селищній раді, цільове призначення: 03.07 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (0.12 МБ)
  19. Про розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність Стрижавській селищній раді, цільове призначення: 03.07 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (0.12 МБ)
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в комунальну власність для рибогосподарських потреб Стрижавській селищній раді (0.11 МБ)
  21. Про затвердження гр. Матвійчук Альоні Вікторівні проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється з «для ведення особистого селянського господарства» на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» (0.12 МБ)
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду фізичній особі підприємцю Дуднику Івану Сергійовичу для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (0.2 МБ)
  23. Про затвердження гр. Кравцю Олегу Петровичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах права оплачуваного сервітуту (0.19 МБ)
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Лихогляду Олегу Миколайовичу та гр. Лихогляду Михайлу Миколайовичу для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (0.12 МБ)
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Лихогляду Олегу Миколайовичу та гр. Лихогляду Михайлу Миколайовичу для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (0.11 МБ)
  26. Про відмову гр. Бондаруку Івану Олексійовичу у наданні дозволу на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки (0.14 МБ)
  27. Про визнання таким що втратило чинність рішення 47 сесії Стрижавської селищної ради 8 скликання від 14 липня 2022 року № 23 «Про розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності Стрижавської селищної ради» (0.14 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь