Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкт рішення №б/н ««Проєкти рішень 67 позачергової сесії 8 скликання»»

Кількість переглядів: 110
Скликання: 8 скликання
Сесія: 67 сесія
Тип документу: Проєкт рішення
Дата: 31.07.2023
Номер документу: б/н
Назва документу: «Проєкти рішень 67 позачергової сесії 8 скликання»
Прикріплені файли:
  1. Про утворення юридичної особи публічного права – ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ СТРИЖАВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВІННИЦЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ та затвердження Положення про ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ СТРИЖАВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВІННИЦЬКОГО РАЙОНУ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ (0.16 МБ)
  2. Про уповноважених осіб, які можуть вчиняти дії від імені виконавчого комітету Стрижавської селищної ради Вінницького району Вінницької області (0.13 МБ)
  3. Про передачу проектно-кошторисної документації по об’єкту «Будівництво системи каналізації смт Стрижавка Вінницького району Вінницької області» та сум незавершеного будівництва об’єкту від сектору бухгалтерського обліку та звітності апарату селищної ради до відділу житлово-комунального господарства та благоустрою селищної ради (0.12 МБ)
  4. Про затвердження додаткової угоди про розірвання Договору №104 від 21.04.2020року підписаної селищним головою у міжсесійний період (0.09 МБ)
  5. Про затвердження Положення про порядок розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Стрижавської селищної територіальної громади (0.29 МБ)
  6. Про перейменування вулиці в ОБСЛУГОВУЮЧОМУ КООПЕРАТИВІ «САДІВНИЧО-ДАЧНЕ ТОВАРИСТВО «СТРИЖАВКА-1» (0.09 МБ)
  7. Про найменування місцевості та вулиць за межами населеного пункту на території Стрижавської селищної територіальної громади (0.09 МБ)
  8. Про найменування місцевостей за межами населених пунктів на території Стрижавської селищної територіальної громади (0.09 МБ)
  9. Про визнання такими, що втратили чинність рішень сесій (0.09 МБ)
  10. Про прийняття до комунальної власності селищної ради майна (0.1 МБ)
  11. Про встановлення щомісячного розміру плати за навчання в комунальній установі «Стрижавська дитяча музична школа» Стрижавської селищної ради на 2023-2024 навчальний рік (0.12 МБ)
  12. Про затвердження Плану комплектування відділень комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа «Десна» Стрижавської селищної ради на 2022-2023 навчальні роки (0.09 МБ)
  13. Про надання дозволу відділу житлово-комунального господарства та благоустрою селищної ради на виготовлення проектно-кошторисної документації по капітальному ремонту дороги комунальної власності по вул. Б. Хмельницького в с. Лаврівка, Вінницького району, Вінницької області (0.22 МБ)
  14. Про надання дозволу відділу житлово-комунального господарства та благоустрою селищної ради на виготовлення проектно-кошторисної документації по капітальному ремонту дороги комунальної власності по вул. Центральна в с. Медвідка, Вінницького району, Вінницької області (0.22 МБ)
  15. Про надання дозволу відділу житлово-комунального господарства та благоустрою селищної ради на виготовлення проектно-кошторисної документації по капітальному ремонту дороги комунальної власності по вул. Кармелюка в с. Мізяківські Хутори, Вінницького району, Вінницької області (0.22 МБ)
  16. Про надання дозволу відділу житлово-комунального господарства та благоустрою селищної ради на виготовлення проектно-кошторисної документації по капітальному ремонту дороги комунальної власності по вул. Яцківська в с. Бруслинівка, Вінницького району, Вінницької області (0.22 МБ)
  17. Про надання дозволу відділу житлово-комунального господарства та благоустрою селищної ради на виготовлення проектно-кошторисної документації по капітальному ремонту дороги комунальної власності по вул. Шевченка в с. Дорожне, Вінницького району, Вінницької області (0.22 МБ)
  18. Про надання дозволу відділу житлово-комунального господарства та благоустрою селищної ради на виготовлення проектно-кошторисної документації по капітальному ремонту дороги комунальної власності по вул. Бурлаки в с. Пеньківка, Вінницького району, Вінницької області (0.22 МБ)
  19. Про надання дозволу відділу житлово-комунального господарства та благоустрою селищної ради на виготовлення проектно-кошторисної документації по капітальному ремонту дороги комунальної власності по вул. Шевченка в с. Переорки, Вінницького району, Вінницької області (0.22 МБ)
  20. Про надання дозволу відділу житлово-комунального господарства та благоустрою селищної ради на виготовлення проектно-кошторисної документації по капітальному ремонту дороги комунальної власності по вул. Лісна в с. Підлісне, Вінницького району, Вінницької області (0.22 МБ)
  21. Про надання дозволу відділу житлово-комунального господарства та благоустрою селищної ради на виготовлення проектно-кошторисної документації по капітальному ремонту дороги комунальної власності по вул. Присадибна в смт Стрижавка, Вінницького району, Вінницької області (0.22 МБ)
  22. Про надання дозволу відділу житлово-комунального господарства та благоустрою селищної ради на виготовлення проектно-кошторисної документації по капітальному ремонту дороги комунальної власності по вул. Сташка в с. Сосонка, Вінницького району, Вінницької області (0.22 МБ)
  23. Про надання дозволу відділу житлово-комунального господарства та благоустрою селищної ради на виготовлення проектно-кошторисної документації по капітальному ремонту дороги комунальної власності по вул. Центральна в с. Супрунів, Вінницького району, Вінницької області (0.22 МБ)
  24. Про внесення змін до рішення 64 сесії Стрижавської селищної ради 8 скликання від 16.06.2023 року №54 (0.11 МБ)
  25. Про надання дозволу відділу житлово-комунального господарства та благоустрою селищної ради на виготовлення проектно-кошторисної документації по капітальному ремонту дороги комунальної власності по вул. Коцюбинського в с. Тютюнники, Вінницького району, Вінницької області (0.22 МБ)
  26. Про надання дозволу відділу житлово-комунального господарства та благоустрою селищної ради на виготовлення проектно-кошторисної документації «Нове будівництво зовнішніх мереж водопостачання по вул. Бойківська (від буд. № 4а до буд. № 38), Подільська, Космонавтів, пров. Космонавтів в с. Мізяківські Хутори, Вінницького району, Вінницької області» (0.16 МБ)
  27. Про надання дозволу відділу житлово-комунального господарства та благоустрою селищної ради на виготовлення проектно-кошторисної документації «Нове будівництво зовнішніх мереж водопостачання по вул. Центральна, Шевченка, Гоголя, Пушкіна (від буд. № 1 до буд. № 16), в с. Мізяківські Хутори, Вінницького району, Вінницької області» (0.16 МБ)
  28. Про внесення змін до Комплексної Програми соціального захисту населення Стрижавської територіальної громади на період до 2025 року (0.34 МБ)
  29. Про внесення змін до рішення 27 сесії 8 скликання від 10.12.2021 року Стрижавської селищної ради №53 «Про надання дозволу ТОВ «СТРИЖАВСЬКИЙ ГРАНІТ» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду» (0.12 МБ)
  30. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки комунальної власності Стрижавської територіальної громади права оренди на яку виставляється на земельні торги окремим лотом (0.23 МБ)
  31. Про розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність Стрижавській селищній раді, цільове призначення: 08.01 для забезпечення об’єктів культурної спадщини (0.12 МБ)
  32. Про тимчасове виконання обов’язків директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Стрижавської територіальної громади» Стрижавської селищної ради (0.1 МБ)
  33. Про розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності (0.12 МБ)
  34. Про розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності (0.12 МБ)
  35. Про розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності (0.12 МБ)
  36. Про передачу у 2023 році з бюджету Стрижавської селищної територіальної громади міжбюджетного трансферту районному бюджету Вінницького району (0.09 МБ)
  37. Про розпорядників бюджету Стрижавської селищної територіальної громади за субвенцією з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію проєктів у рамках Програми з відновлення України (0.09 МБ)
  38. Про внесення змін до рішення 56 сесії селищної ради 8 скликання від 22грудня 2022 року № 10 «Про бюджет Стрижавської селищної територіальної громади на 2023 рік» (зі змінами)» (0.5 МБ)
  39. Про співфінансування у 2023 році проєктів Стрижавської територіальної громади у рамках Програми з відновлення України (0.09 МБ)
  40. Про схвалення змін до Комплексної програми «Безпечна громада» Стрижавської територіальної громади на 2021-2025 роки (0.15 МБ)
  41. Про схвалення змін до Програми розвитку місцевого самоврядування Стрижавської територіальної громади на 2022-2025 роки (0.15 МБ)
  42. Про внесення змін до Програми розвитку, підтримки КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Стрижавської територіальної громади» та надання медичних послуг понад обсяг, передбачений програмою державних гарантій медичного обслуговування населення Стрижавської територіальної громади на 2022-2023роки (0.15 МБ)
  43. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Стрижавської територіальної громади на 2022-2024 роки (0.12 МБ)
  44. Про надання згоди відділу житлово-комунального господарства та благоустрою селищної ради на списання нежитлових будівель комунальної власності Стрижавської селищної територіальної громади (0.13 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь