Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкт рішення №б/н ««Проєкти рішень 74 чергової сесії 8 скликання»»

Кількість переглядів: 81
Скликання: 8 скликання
Сесія: 74 сесія
Тип документу: Проєкт рішення
Дата: 16.11.2023
Номер документу: б/н
Назва документу: «Проєкти рішень 74 чергової сесії 8 скликання»
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження громадянину Дворецькому Володимиру Пилиповичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачі у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  2. Про затвердження громадянці Джозі Антоніні Іванівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачі у власність земельної ділянки (0.12 МБ)
  3. Про затвердження громадянці Кривонос Наталі Василівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства (0.14 МБ)
  4. Про затвердження громадянці Ластовняк Людмилі Миколаївні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачі у власність земельної ділянки (0.12 МБ)
  5. Про затвердження громадянці Паламарчук Ользі Миколаївні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачі у власність земельної ділянки (0.12 МБ)
  6. Про затвердження громадянину Мельнику Василю Степановичу, громадянину Наконечному Андрію Анатолійовичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачі у спільну сумісну власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  7. Про затвердження громадянину Мельнику Миколі Никифоровичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  8. Про затвердження громадянину Нестеруку Івану Петровичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.14 МБ)
  9. Про затвердження громадянці Головчук Світлані Петрівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачі у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  10. Про затвердження громадянці Жмуд Галині Степанівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється з «для ведення особистого селянського господарства» на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» (0.12 МБ)
  11. Про затвердження громадянці Томчук Тетяні Олексіївні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачі у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  12. Про затвердження громадянці Шамолюк Любові Юхимівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства (0.14 МБ)
  13. Про затвердження громадянину Севастьянову Віктору Михайловичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачі у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  14. Про затвердження громадянину Сороці Василю Степановичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачі у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  15. Про затвердження звіту про виконання бюджету Стрижавської селищної територіальної громади за 9 місяців 2023 року (0.09 МБ)
  16. Про затвердження рішень виконавчого комітету селищної ради (0.1 МБ)
  17. Про внесення змін до рішення 56 сесії селищної ради 8 скликання від 22грудня 2022 року № 10 «Про бюджет Стрижавської селищної територіальної громади на 2023 рік» (зі змінами)» (0.18 МБ)
  18. Про затвердження громадянці Білик Людмилі Володимирівні спадкоємцю громадянки Любарщук Любові Вікторівни технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства (0.14 МБ)
  19. Про затвердження громадянці Білик Людмилі Володимирівні спадкоємцю громадянки Любарщук Любові Вікторівни технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства (0.14 МБ)
  20. Про затвердження громадянину Хижуку Миколі Івановичу спадкоємцю громадянки Хижук Ніни Іванівни технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства (0.15 МБ)
  21. Про затвердження громадянці Шамолюк Надії Дмитрівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства (0.14 МБ)
  22. Про затвердження громадянці Комарівській Ніні Дмитрівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства (0.14 МБ)
  23. Про затвердження громадянину Карпенку Олександру Миколайовичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та відмова в передачі у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  24. Про відмову у наданні дозволу громадянину Єрохіну Павлу Дмитровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва (0.11 МБ)
  25. Про надання частини щорічної основної відпустки Бедрак Інні Миколаївні директору комунальної установи «Центр фінансово-господарського обслуговування закладів та установ освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури, туризму» Стрижавської селищної ради (0.1 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь