Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкт рішення №б/н ««Проєкти рішень 79 позачергової сесії 8 скликання»»

Кількість переглядів: 73
Скликання: 8 скликання
Сесія: 79 сесія
Тип документу: Проєкт рішення
Дата: 07.02.2024
Номер документу: б/н
Назва документу: «Проєкти рішень 79 позачергової сесії 8 скликання»
Прикріплені файли:
  1. Про пропозицію Верховній Раді України та звернення до Національної Комісії зі стандартів державної мови за результатами громадського обговорення по питанню перейменування населеного пункту села Дорожне (0.12 МБ)
  2. Про внесення змін до Комплексної Програми соціального захисту населення Стрижавської територіальної громади на період до 2025 року (0.37 МБ)
  3. Про внесення змін до Програми «Поліцейський офіцер громади» Стрижавської селищної територіальної громади на 2022-2025 роки (0.12 МБ)
  4. Про надання дозволу відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму селищної ради на коригування проєктно-кошторисної документації по об’єкту: «Про надання дозволу відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму селищної ради на коригування проектно-кошторисної документації по об’єкту: «Капітальний ремонт будівлі Комунального закладу Ліцей №2 смт Стрижавка Вінницького району Вінницької області по вул. Київська 174 (коригування 3)» (0.1 МБ)
  5. Про надання дозволу відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму селищної ради на виготовлення проєктно-кошторисної документації по об’єкту: «Нове будівництво протирадіаційного укриття на території Комунального закладу Мізяківсько-Хутірський ліцей» з спортивною залою за адресою вул. Центральна, 22 село Мізяківські Хутори Вінницького району Вінницької області» (0.1 МБ)
  6. Про продовження договору оренди (0.09 МБ)
  7. Про затвердження договорів, укладених селищним головою у міжсесійний період (0.09 МБ)
  8. Про затвердження Акту приймання-передачі майна та передачі його на баланс відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення Стрижавської селищної ради (0.09 МБ)
  9. Про делегування Якушинецькій сільській раді повноважень щодо надання послуг Інклюзивно-ресурсного центру дітям з особливими освітніми потребами, які проживають на території Стрижавської селищної територіальної громади, комунальною установою Інклюзивно-ресурсний центр» Якушинецької сільської ради (0.16 МБ)
  10. Про затвердження містобудівної документації «Внесення змін до детального плану території (земельної ділянки площею 1,2345га) для будівництва та обслуговування будівель і споруд з технічного обслуговування сільськогосподарської техніки та торговельно-складського комплексу на території Стрижавської селищної ради Вінницького району Вінницької області (за межами населеного пункту) для будівництва АЗК» (0.1 МБ)
  11. Проєкт рішення сесії селищної ради 8 скликання «Про внесення змін до рішення 77 сесії селищної ради 8 скликання від 22 грудня 2023 року №12 «Про бюджет Стрижавської селищної територіальної громади на 2024 рік» (0.2 МБ)
  12. Про надання дозволу відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму Стрижавської селищної ради на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) зі зміною метричних даних, що розташована за адресою вулиця 40-річчя Перемоги, 3, смт Стрижавка, Вінницького району Вінницької області (0.12 МБ)
  13. Про затвердження громадянці Олексієнко Ірині Степанівнітехнічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.11 МБ)
  14. Про відмову громадянці Рипаченко Надії Миколаївніу затвердженні проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства (0.11 МБ)
  15. Про включення до переліку вільних земельних ділянок комунальної власності Стрижавської селищної територіальної громади, права оренди на які виставляються на земельні торги окремими лотами, на території Стрижавської селищної територіальної громади (0.13 МБ)
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності, цільове призначення якої змінюєтьсяз «для ведення особистого селянського господарства» на «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ (0.12 МБ)
  17. Про надання дозволу громадянину Олійнику Юрію Анатолійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на умовах оплачуваного сервітуту (0.14 МБ)
  18. Про розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність Стрижавській селищній раді Вінницького району Вінницької області, цільове призначення: 08.01 для забезпечення охорони об’єктів культурної спадщини (0.12 МБ)
  19. Про розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність Стрижавській селищній раді цільове призначення: 10.08 для культурно-оздоровчих потреб, рекреаційних, спортивних і туристичних цілей (0.11 МБ)
  20. Про розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність Стрижавській селищній раді цільове призначення: 03.07 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (0.11 МБ)
  21. Про розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність Стрижавській селищній раді цільове призначення: 11.07 земельні ділянки загального користування, які використовуються як зелені насадження спеціального призначення (0.11 МБ)
  22. Про розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у комунальну власність Стрижавській селищній раді цільове призначення: 03.07 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (0.11 МБ)
  23. Про відмову громадянину Шаманському Анатолію Анатолійовичу у наданні дозволу на продаж земельної ділянки (0.11 МБ)
  24. Про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури та спорту Стрижавської територіальної громади на 2022-2025 роки (0.21 МБ)
  25. Про внесення змін до Програми розвитку освіти Стрижавської територіальної громади на 2022-2025 роки (0.23 МБ)
  26. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки комунальної власності Стрижавської селищної територіальної громади права оренди на яку виставляється на земельні торги окремим лотом (0.23 МБ)
  27. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки комунальної власності Стрижавської селищної територіальної громади права оренди на яку виставляється на земельні торги окремим лотом (0.23 МБ)
  28. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки комунальної власності Стрижавської селищної територіальної громади права оренди на яку виставляється на земельні торги окремим лотом (0.23 МБ)
  29. Про передачу ПП «ФІРМА «ЯСКО»у користування на умовах оренди, земельної ділянки комунальної власності Стрижавської селищної ради, кадастровий номер: 0520655900:07:009:0007, площею 1,5049 га, цільове призначення: 11.02 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (0.18 МБ)
  30. Про внесення змін до Договору оренди землі від 27.12.2023 року (0.13 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь