Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкт рішення №б/н ««Проєкти рішень 80 позачергової сесії 8 скликання»»

Кількість переглядів: 61
Скликання: 8 скликання
Сесія: 80 сесія
Тип документу: Проєкт рішення
Дата: 15.02.2024
Номер документу: б/н
Назва документу: «Проєкти рішень 80 позачергової сесії 8 скликання»
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження громадянці Бакуменко Галині Миколаївні, громадянці Демінській Тетяні Дмитрівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), та передачу у спільну сумісну власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  2. Про затвердження громадянину Беркуту Вадиму Олександровичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється з «для індивідуального садівництва» на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» (0.12 МБ)
  3. Про затвердження громадянці Григоренко Олесі Миколаївні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  4. Про затвердження громадянці Десятник Катерині Сергіївні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  5. Про затвердження громадянину Дзигаленку Михайлу Васильовичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), та відмову у передачі у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  6. Про затвердження громадянці Козаченко Майї Михайлівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва, та передачу у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  7. Про затвердження громадянину Кравчуку Сергію Олександровичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва, та передачу у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  8. Про затвердження громадянці Кривій Наталії Василівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється з «для ведення особистого селянського господарства» на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» (0.12 МБ)
  9. Про затвердження громадянці Ломачевській Світлані Олександрівні, громадянці Романенко Людмилі Олександрівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), та передачу у спільну сумісну власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  10. Про затвердження громадянці Негоді Антоніні Василівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та дляведення особистого селянського господарства (0.14 МБ)
  11. Про затвердження громадянину Новікову Володимиру Володимировичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється з «для ведення особистого селянського господарства»на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» (0.12 МБ)
  12. Про затвердження громадянціОшовській Лілії Володимирівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), та передачу у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  13. Про затвердження громадянці Плашковій Людмилі Християнівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (0.14 МБ)
  14. Про відмову у затвердженні громадянину Порохні Юрію Васильовичу, громадянці Ленді Любові Олександрівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачі у спільну сумісну власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  15. Про відмову громадянину Бурлаці Роману Васильовичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.12 МБ)
  16. Про відмову громадянину Сидоренку Олексію Миколайовичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.12 МБ)
  17. Про відмову громадянину Сидоренку Олексію Миколайовичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (0.12 МБ)
  18. Про затвердження громадянці Петлінській Тетяні Дмитрівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та відмову в передачі у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  19. Про відмову у затвердженні технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки водного фонду комунальної власності, що надається в оренду Радзіх Оксані Олексіївні, для сінокосіння, за межами населеного пункту смт Стрижавка на території Стрижавської селищної ради Вінницького району Вінницької області (0.11 МБ)
  20. Про затвердження громадянину Головчуку Володимиру Івановичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачі у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  21. Про затвердження громадянину Раку Дмитру Івановичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачі у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  22. Про затвердження громадянину Сеніну Миколі Івановичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачі у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  23. Про затвердження громадянину Харченку Володимиру Сергійовичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачі у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  24. Про затвердження громадянці Вікарчук Людмилі Іванівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачі у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  25. Про затвердження громадянці Ключевій Людмилі Вікторівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачі у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  26. Про затвердження громадянці Павлюк Тетяні Григорівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється з (0.12 МБ)
  27. Про затвердження громадянці Панасенко Люмилі Іванівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачі у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  28. Про затвердження громадянці Савченко Наталії Григорівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для ведення особистого селянського господарства (0.14 МБ)
  29. Про затвердження громадянці Соловйовій Неллі Анатоліївні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва, та передачу у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  30. Про затвердження умов продажу права оренди земельної ділянки комунальної власності Стрижавської селищної територіальної громади права оренди на яку виставляється на земельні торги окремим лотом (0.23 МБ)
  31. Про розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Стрижавської селищної ради Вінницького району Вінницької області цільове призначення якої змінюється (0.11 МБ)
  32. Про затвердження громадянці Сварник Інні Олегівні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється з «для ведення особистого селянського господарства» на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)» (0.12 МБ)
  33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення Бондаруку Сергію Івановичу земельної ділянки площею 0,4000 га, кадастровий номер:0520655900:02:009:1499, у власність для ведення особистого селянського господарства із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення на території смт. Стрижавка, провулок 3-й Київський, 16, Вінницького району Вінницької області (0.11 МБ)
  34. Про внесення змін до Програми розвитку освіти Стрижавської територіальної громади на 2022-2025 роки (0.25 МБ)
  35. Про передачу ПП «Агрофірма Батьківщина» у користування на умовах оренди, земельної ділянки комунальної власності Стрижавської селищної ради, кадастровий номер: 0520655900:07:006:0118 цільове призначення: 01.01 для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.19 МБ)
  36. Про передачу ПП «Агрофірма Батьківщина» у користування на умовах оренди, земельної ділянки комунальної власності Стрижавської селищної ради, кадастровий номер: 0520655900:07:006:0119 цільове призначення: 01.01 для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.19 МБ)
  37. Про передачу ПП «Агрофірма Батьківщина» у користування на умовах оренди, земельної ділянки комунальної власності Стрижавської селищної ради, кадастровий номер: 0520655900:07:006:0114 цільове призначення: 01.01для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.19 МБ)
  38. Про передачу ПП «Агрофірма Батьківщина» у користування на умовах оренди, земельної ділянки комунальної власності Стрижавської селищної ради, кадастровий номер: 0520655900:07:006:0109 цільове призначення: 01.01 для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (0.19 МБ)
  39. Про передачу іншої субвенції з бюджету Стрижавської селищної територіальної громади (0.09 МБ)
  40. Про внесення змін до Комплексної програми «Безпечна громада» Стрижавської територіальної громади на 2021-2025 роки (0.16 МБ)
  41. Про схвалення змін до Програми «Поліцейський офіцер громади» Стрижавської селищної територіальної громади на 2022-2025 роки (0.15 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь