Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкт рішення №б/н ««Проєкти рішень 85 чергової сесії 8 скликання»»

Кількість переглядів: 54
Скликання: 8 скликання
Сесія: 85 сесія
Тип документу: Проєкт рішення
Дата: 23.04.2024
Номер документу: б/н
Назва документу: «Проєкти рішень 85 чергової сесії 8 скликання»
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Стрижавської селищної територіальної громади за І квартал 2024 року (0.09 МБ)
  2. Про затвердження рішень виконавчого комітету та розпоряджень селищного голови прийнятих в міжсесійний період 2024 року (0.11 МБ)
  3. Про затвердження договорів укладених селищним головою у міжсесійний період (0.09 МБ)
  4. Про затвердження Програми підтримки державної політики у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів на 2024-2025 роки (0.17 МБ)
  5. Про надання дозволу відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму селищної ради на виготовлення проєктно-кошторисної документації по об’єкту: «Поточний ремонт другої частини підвального приміщення будівлі КЗ «Ліцей №2 смт Стрижавка» за адресою вул. Київська, 174, селище Стрижавка Вінницького району Вінницької області» (0.1 МБ)
  6. Про внесення змін до відомостей про юридичну особу в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (0.12 МБ)
  7. Про внесення змін до рішення 81 сесії Стрижавської селищної ради 8 скликання від 05 березня 2024 року №7 «Про ведення погосподарського обліку у селищі Стрижавка, селищі Славне» (0.1 МБ)
  8. Про надання відділу житлово-комунального господарства та благоустрою селищної ради дозволу на передачу з балансу точки обліку електричної енергії на баланс відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму селищної ради (0.09 МБ)
  9. Про відпустку секретаря селищної ради Медведської Валентини Василівни (0.1 МБ)
  10. Про надання частини щорічної основної відпустки старості Лаврівського старостинського округу селищної ради Пушечніковій Яні Михайлівні (0.09 МБ)
  11. Про надання частини щорічної основної відпустки старості Мізяківсько-Хутірського старостинського округу селищної ради Панасюк Людмилі Василівні (0.09 МБ)
  12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення: 08.01 для забезпечення охорони об’єктів культурної спадщини Стрижавській селищній раді на території Стрижавської селищної територіальної громади селище Стрижавка, вулиця 40-річчя Перемоги Вінницького району Вінницької області (0.1 МБ)
  13. Про затвердження робочих проєктів та кошторисних документацій (0.1 МБ)
  14. Про внесення змін до рішення 65 сесії Стрижавської селищної ради 8 скликання від 14 липня 2023 року № 38 «Про включення до переліку вільних земельних ділянок комунальної власності Стрижавської селищної територіальної громади права оренди на які виставляються на земельні торги окремими лотами на території Стрижавської селищної територіальної громади» (0.1 МБ)
  15. Про внесення змін до Договору оренди землі № 284 від 05.06.2020 року (0.15 МБ)
  16. Про затвердження громадянину Вікарчуку Анатолію Васильовичу громадянці Заяць Любов Василівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), та передачу у спільну сумісну власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  17. Про затвердження громадянину Коваленко Миколі Арсентійовичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  18. Про затвердження громадянину Лисенку Олегу Олександровичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється з «для індивідуального садівництва» на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», розташованої за адресою: Стрижавська селищна територіальна громада с. Мізяківські Хутори Вінницького району Вінницької області (0.12 МБ)
  19. Про затвердження громадянину Лисому Валентину Васильовичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), та передачу у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  20. Про затвердження громадянину Македонському Юрію Дмитровичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), та передачу у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  21. Про затвердження громадянину Нежуру Дмитру Павловичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва, та передачуу власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  22. Про затвердження громадянину Новому Руслану Васильовичу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється з «для індивідуального садівництва» на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», розташованої за адресою: Стрижавська селищна територіальна громада с. Мізяківські Хутори Вінницького району Вінницької області (0.12 МБ)
  23. Про затвердження громадянину Рабошапці Дмитру Миколайовичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), та передачу у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  24. Про затвердження громадянину Сухоплеско Ігорю Володимировичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для індивідуального садівництва, та передачу у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  25. Про затвердження громадянці Безрученко Зої Дмитрівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу у власність земельних ділянок (0.15 МБ)
  26. Про затвердження громадянці Білаш Галині Григорівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), та передачу у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  27. Про затвердження громадянці Гаврилюк Любов Григорівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  28. Про затвердження громадянці Городинській Катерині Іванівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  29. Про затвердження громадянці Грубій Лідії Іванівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), та передачу у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  30. Про затвердження громадянці Давидюк Валентині Петрівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), та передачу у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  31. Про затвердження громадянці Івасі Раїсі Петрівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), та передачу у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  32. Про затвердження громадянці Коваленко Ніні Антонівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та передачу у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  33. Про затвердження громадянці Лебідь Валентині Іванівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), та передачу у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  34. Про затвердження громадянці Петлінській Тетяні Дмитрівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), та передачу у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  35. Про затвердження громадянці Растопці Юлії Вікторівні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), та передачу у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  36. Про затвердження громадянці Семенчук Наталії Василівні та громадянину Кузьменку Миколі Федоровичу технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), та передачу у спільну сумісну власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  37. Про затвердження громадянці Шевчук Вірі Тимофіївні технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), та передачу у власність земельної ділянки (0.14 МБ)
  38. Про внесення змін до Договору оренди землі від 08.12.2023 року (0.14 МБ)
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності площею 0,3065 га для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти (КЗ «ЗДО (ясла-садок) «Колобок» села Пеньківка Стрижавської селищної ради»), що розташована: Вінницька обл., Вінницький р-н, с. Пеньківка, вулиця Бурлаки, 124 (0.12 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь