Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

90 річний ювілей відзначив житель селища Стрижавка

Дата: 31.01.2019 08:38
Кількість переглядів: 543

                                                                      Фото без опису

Голова районної державної адміністрації Михайло Демченко, голова районної ради Сергій Сітарський, голова Стрижавської селищної ради Таїсія Короленко, голова районної ради ветеранів Петро Василинич привітали Салецького Сігізмунда Івановича із 90-річним ювілеєм.

Вони щиро віншували довгожителя подарунками та бажали йому міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку та тепла, Божого благословення, життєвого оптимізму, бадьорості духу, любові та підтримки від чималої родини й ще довгих років життя.

Життєвий шлях іменинника був тернистим. Довелося пережити голодомор 1932-1933 рр., Другу світову війну 1941-1945 рр. Та не дивлячись на всі життєві виклики, ювіляр зберіг у своїй душі доброту і любов, якими і донині ділиться з односельчанами.

З малечку ще до війни  та після війни працював у колгоспі в городній бригаді та на конях до 1954 року. Потім працював на 45 заводі, а також на підприємстві ЖБК у м.Вінниця майже 30 років. Любов до землі у нього з дитинства і свою любов до неї передав дітям і внукам. Сігізмунд Іванович працює зранку до сходу сонця і так навчив своїх дітей. Разом із дружиною виховали  дві доньки та має 3 онуків.

«Виходжу в 5 годин ранку до свого городу, а там пташки співають, а там річка тече і так гарно. Я вдихну цього повітря і мені краще», - ділиться своїми враженнями ювіляр.

За багаторічну сумлінну працю та з нагоди ювілею Сігізмунду Івановичу вручено Грамоту райдержадміністрації та районної ради і грошову винагороду.

Дружна родина – це найцінніше багатство ювіляра, любов до рідних у своєму серці він  проніс через усе життя. Тож, можливо, саме в щирості та любові до найрідніших людей і криється секрет його довголіття.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь