Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Монетизація житлових субсидій

Дата: 20.02.2019 08:53
Кількість переглядів: 481

                                                            

З 1 березня 2019 року за рішенням Уряду  субсидії на оплату житлово-комунальних послуг,  які були призначені громадянам за зверненнями до грудня 2018 року будуть надаватись у готівковій формі, тобто виплачуватиметься грошима безпосередньо громадянам.

Пенсіонерам субсидія за лютий 2019 року надійде разом із пенсією за березень на їх пенсійні рахунки у банку, або буде виплачена через відділення Укрпошти.

Іншим громадянам, які не є отримувачами пенсій, кошти надійдуть у вигляді переказу до Ощадбанку. Після 12 березня одержувач субсидії із паспортом та ідентифікаційним номером зможе отримати належні йому кошти у будь-якому відділенні Ощадбанку, а також відкрити рахунок на який субсидія надходитиме у подальшому.

Громадянам, які звертались із заявою про призначення житлової субсидії з січня 2019 року, субсидія буде перераховуватись на особисті рахунки в Ощадбанку, який буде перераховувати кошти на рахунки комунальних підприємств та інформувати субсидіантів смс-повідомленням про суми коштів, які потрібно доплатити кожному комунальному підприємству.

По закінченню опалювального сезону залишок коштів, у разі наявності, буде перерахований на поточний рахунок заявника в Ощадбанку. Про відкриття рахунку та надходження на нього коштів одержувачам субсидії буде надіслано смс-повідомлення. Ці кошти можна буде використовувати на будь-які потреби.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь