Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Солодка краплинка щастя для вихованців Стрижавської школи-інтернату

Дата: 28.05.2019 10:10
Кількість переглядів: 584

                                                              Фото без опису

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають День захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Водночас - це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.Це день привернення уваги до питань дитинства, день, коли усе суспільство і кожен його окремий громадянин повинні визнати свою власну відповідальність і визначити свій власний внесок у щасливу долю кожної дитини, а значить - майбутнього України.

Саме тому, напередодні міжнародного Дня захисту дітей, 27 травня, до вихованців Стрижавської школи-інтернату, де навчаються діти з особливими потребами, завітали голова Вінницької районної ради Сергій Сітарський, голова Вінницької райдержадміністрації Михайло Демченко, голова Стрижавської селищної ради Таїсія Короленко, директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Лариса Бондар.

Керівники привітали дітей зі святом та зауважили, що діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей української молоді, забезпечити їй належний рівень виховання.

Сергій Сітарський приєднався до побажань і зазначив: «Вітаю всіх зі святом! Бажаю всім міцного здоров'я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул іпобільше подарунків. А спортивній команді, яка їде 1 червня на змагання, бажаю здоров’я, наснаги, успіхів і перемоги. Ми пишаємося Вами. Ви  - гордість Вінницького району. Гарного всім настрою і зі святом!»

Очільник закладу Василь Ліцький подякував гостям за їх турботу, за те, що щороку вони не забувають про його вихованців, вітають зі святом, приділяють увагу і даруючи діткам краплинку радості. Адже та увага, яку вже традиційно до Дня захисту дітей дарують почесні гості, дуже важлива для дітей. Вони почувають себе потрібними, захищеними і щасливими.      

Окрім щирих і добрих привітань вихованці Стрижавської школи-інтернату також отримали солодкі подарунки. На добру згадку про це свято у серці кожного залишаться теплі спогади. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь