Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Електронний кабінет роботодавця - сучасно та зручно

Дата: 30.05.2019 14:29
Кількість переглядів: 460

                                                                Фото без опису

Світ технологічних можливостей постійно змінюється. Електронні сервіси стають дедалі популярнішими. З метою підвищення якості надання послуг та взаємовигідної співпраці з роботодавцями обласна служба зайнятості залучає керівників підприємств та приватних підприємців, які мають найманих працівників, до використання такого сервісу як «Електронний кабінет роботодавця» на сайті Вінницького обласного центру зайнятості  https://vin.dcz.gov.ua/. Завдяки функціям «персонального кабінету» скорочуються витрати часу на відвідування центру зайнятості.

«Електронний кабінет роботодавця» надає можливість підприємствам подати звітність до центру зайнятості в режимі онлайн, переглянути стан укомплектування заявлених вакансій та кількість направлених службою зайнятості претендентів на роботу, ознайомитись з актуальними резюме шукачів роботи та виконати безліч інших дій. А наразі маємо ще одну новину – з метою підготовки прогнозу потреби в кадрах на 2020 рік в електронному кабінеті роботодавця розпочинається опитування роботодавців щодо потреби у працівниках на 2020 рік у професійному розрізі. Запрошуємо всіх роботодавців взяти участь в опитуванні»,  - повідомляє директор Вінницького обласного центру зайнятості Галина Скоковська.

Станом на 29 травня 2019 року  в «Електронному кабінеті роботодавця»по Вінницькій області вже зареєструвались 3439 роботодавців, ними подано до обласної служби зайнятості 3914вакансій, з яких 2809 укомплектовані.

Довідково: Державна служба зайнятості запровадила та активно використовує і такі електронні сервіси з надання соціальних послуг громадянам як: «Електронна черга», «Електронний кабінет шукача роботи», «Відео-резюме» та платформу для он-лайн профорієнтаційного консультування «Моя професія: консультаційна мережа».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь