Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благоустрій Стрижавчан

Дата: 12.04.2019 15:57
Кількість переглядів: 561

                                                           Фото без опису

Весна розпочалася з наведення порядку. Господарі осель чепурять двори, городи, сади, щоб було чисто й охайно в обійсті. Так як третя субота квітня - більше, ніж просто весняний день, - День довкілля, депутат районної ради Микола Шамалюк своїм прикладом до збереження санітарного стану довкілля,  прививає своїм підопічним не тільки любов до спорту та здорового способу життя, а й виховує в них культуру взаємовідносин з природою –  вчить дбати про благоустрій населеного пункту.

Ініціативу свого наставника вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи «Десна» Вінницької районної ради підтримали із задоволенням, адже розуміють, як важливо дбати про чистоту тієї території, на якій проживаєш, вчишся, проводиш дозвілля... Учасники попрацювали плідно та згуртовано, прибираючи навколишню територію біля боксерської зали в смт.Стрижавка, допомагали один одному, тим самим зробивши свій невеликий внесок у збереження природи та створення затишного оточення на своїй території. Всі разом з тренером старанно прибирали сміття, яке накопичилось за зимовий період, загрібали суху траву і листя, корчували зарослі тощо. Попрацювали на славу: тепер прилегла територія біля боксерської зали в належному стані.

 Після такої активної згуртовності Микола Шамалюк приємно зауважив: «Чисто буде не там, де прибирають, а лише там - де не смітять. Чистота нашого довкілля починається з малого - з розуміння кожного, що саме людина - частина природи, тому від стану природи залежить життя людства. Дуже приємно, що у нас росте небайдуже молоде покоління, зі свідомою громадською позицією та великим серцем».

В свою чергу, кожен учасник дякував депутату районної ради Миколі Шамалюку за гарну справу, за активне залучення до чистоти навколишнього середовища, адже вони внесли невеликий внесок у збереження природи та створення затишного оточення своєї прилеглої території. І тепер з приємністю та гордістю відвідують тренування, проходячи повз впорядкованої території біля боксерської зали.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь