Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

90-річний ювілей відсвяткувала жителька смт Стрижавка

Дата: 19.06.2019 14:22
Кількість переглядів: 644

                                                         Фото без опису

Життя - неоціненний дар, який людина отримує від народження.  Для кожного воно унікальне, неповторне і безцінне. Саме так про свій життєвий шлях може сказати сумлінна та відповідальна працівниця, поважна та шанована людина, жителька селища Стрижавка – Людмила Теофілівна Паламарчук, яка 15 червня відзначила свій славний 90-річний день народження.

Привітати іменинницю завітали голова райдержадміністрації Михайло Демченко, голова районної ради Сергій Сітарський, Стрижавський селищний голова Таїсія Короленко, голова районної ветеранської організації Петро Василинич.

Гості привітали Людмилу Теофілівну з ювілеєм та побажали їй міцного здоров’я, сімейного затишку, Божого благословення, життєвого оптимізму, бадьорості духу, любові та підтримки від родини, мирного неба над головою та ще довгих років життя.

У день свого народження в колі близьких і друзів іменинниця розповіла про свій життєвий шлях.  Людмила Теофілівна родом із с.Бохни Летичівського району, а вже 15 років разом із сином проживають у селищі Стрижавка. Народилася у далекому 1929 році. Чимало подій довелось пережити на своєму життєвому шляху цій мужній жінці. Адже саме на долю її покоління випали роки революції, голодомору, Другої світової війни, повоєнного лихоліття

Людмила Теофілівна була дружиною офіцера. Разом із чоловіком виховали двох дітей – сина та доньку, має 3 онуків та 2 правнуків.

«Будучи дружиною офіцера, присвятила своє життя найдорожчому – сім’ї та вихованню дітей», - розповідає ювілярка. Окрім домашніх справ, мала свою маленьку майстерню з пошиття одягу. Людмила Теофілівна була чудовою господинею, вірною дружиною, люблячою матір’ю свої дітей, а нині радіє великі та дружній родині.

Ювілярці вручили грамоту районної державної адміністрації, районної ради і районної організації ветеранів, грошову винагороду та подарунки.

Саме так, рік за роком, і пройшло життя Людмила Теофілівна. Незважаючи на свій поважний вік ювілярка ділилася спогадами про події мало не вікової давнини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь