Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святкування Дня Конституції та Дня молоді

Дата: 02.07.2019 11:20
Кількість переглядів: 585

                                                                 Фото без опису

Щороку доброю традицією, в Україні є відзначення в останню неділю червня Дня Молоді. Цей день символізує юне начало, запал і невтомну енергетику молодої людини на шляху становлення її, як особистості.

Тож і цього року 28 червня у День Конституції на стадіоні  біля будинку культури відбувся святковий концерт присвячений молодому поколінню та гостям селища. Молодь селища  привітала голова селищної ради Короленко Таїсія Анатоліївна. Шановні Стрижавчани прийняття Конституції – це не лише закріплення правових основ незалежної країни,  її суверенітету, територіальної цілісності, а й визначення нашої з вами впевненості та відповідальності.  У кожному пункті цього документу – сьогоднішнє та завтрашнє українців. Саме тут визначені основні пріоритети та найвищі цінності людини. Передовсім – це право на життя, честь, свободу, безпеку та гідність. І головне – перед цим Законом рівні мають бути усі.
Демократичне суспільство неможливо розвивати без дотримання конституційних прав, які визначають рівень розвитку держави та формують вектор її подальшого руху.

Бажаю кожному із нас усвідомлювати свої права і свободи, та водночас пам’ятати: саме від нас залежить добробут країни, в якій ми народилися. Розуміння нашої з вами відповідальності та взятих на себе обов’язків, першою чергою, перед самими собою, творить новий день, формує світ, у якому ми живемо.

Нехай у цей урочистий день повсюди міцніє почуття гордості за нашу країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й благополучне життя у власній державі. Хай нинішнє свято наповнить наше життя невичерпною енергією, надасть усім нам наснаги, сил і впевненості у всіх добрих справах на благо всіх територіальних громад.

Таїсія Анатоліївна вручила грамоти найактивнішій та спортивній молоді селища, продовжилось святкування запальними та веселими піснями на молодіжному концерті до Дня конституції та молоді, присутніх вітали аматорські колективи Будинку культури, а також учні ДЮСШ «У-Вей».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь