Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Олексій Гончарук: Суми платіжок на тепло та гарячу воду для українців знижено до 30%

Дата: 21.01.2020 08:51
Кількість переглядів: 472

                                                              Фото без опису

Суми платіжок на тепло та гарячу воду для українців знижено до 30%. Рішення про здійснення перерахунку з грудня минулого року ухвалили у 124 містах України. Це стало можливим завдяки рішенню Уряду №1082 щодо зниження ціни газу для теплокомуненерго, на виконання доручення Президента України Володимира Зеленського.

«Сказано — зроблено! Зменшення платіжки вже зараз — це результат, по-перше, спільної роботи Президента, Уряду та органів місцевої влади. Це стало можливим, тому що ціни на газ на ринку знизилися. А Уряд надав місцевій владі механізм, щоб зробити ці коригування у платіжках», - наголосив Прем'єр-міністр Олексій Гончарук та додав, що Уряд і надалі триматиме ситуацію на контролі.

Перерахунки здійснили, зокрема, 16 обласних центрів України: Вінниця, Луцьк, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Кропивницький, Львів, Одеса, Рівне, Тернопіль, Харків, Херсон, Хмельницький, Чернігів, Івано-Франківськ, Київ.

Так, наприклад, за грудень 2019 року зменшено платіжки для людей: від 80 грн у Київській обл. та до 292 грн у Львівській обл. по 1-кімнатних квартирах; від 110 грн у Чернігівській обл. до 435 грн у Дніпропетровській обл. по 2-кімнатних квартирах; від 140 грн у Дніпропетровській обл. до 563 грн у Рівненській обл. по 3-кімнатних квартирах.

У Тернополі за рішенням органів місцевого самоврядування населення отримало знижку за послуги теплопостачання за три місяці: жовтень, листопад, грудень 2019 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь