Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проекту рішення Стрижавської селищної ради Вінницького району Вінницької області «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Стрижавської селищної територіальної громади на 2021 рік»

Дата: 17.03.2020 16:18
Кількість переглядів: 696

                                                           Фото без опису

Повідомлення про оприлюднення проекту рішення Стрижавської селищної ради Вінницького району Вінницької області «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Стрижавської селищної територіальної громади на 2021 рік»

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання пропозицій, зауважень громадян та суб’єктів господарювання, Стрижавська селищна рада оприлюднює проект рішення «Про встановлення місцевих податків та зборів території Стрижавської селищної територіальної громади на 2021 рік».

З проектом рішення, додатками до нього та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитись на офіційному сайті Стрижавської селищної ради в мережі Інтернет у розділі «Регуляторна діяльність» за посиланням: https://stryzhavska-rada.gov.ua/regulyatorna-diyalnist-10-35-03-29-10-2018/

Пропозиції та зауваження у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб до проекту рішення Стрижавської селищної ради прийматимуться протягом одного місяця з дати оприлюднення.

Адреса: 23210, Україна, Вінницька область, Вінницький район, смт.Стрижавка, вул.40-річчя Перемоги,7.

Телефон: 0432585232; Факс: 0432623411; email: info@stryzhavska-rada.gov.ua

Відповідальні особи – Бедрак Інна Миколаївна – головний бухгалтер селищної ради та Чижик Надія Іванівна – інспектор із землевпорядних питань селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь