Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Укрпошта і Liki24.com в період карантину доставлятимуть ліки в регіони безкоштовно

Дата: 13.04.2020 12:51
Кількість переглядів: 449

                                                       Фото без опису

  23 березня Кабінет Міністрів ухвалив відповідну постанову та вніс зміни до ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва лікарських засобів, оптової та роздрібної торгівлі лікарськими засобами, імпорту лікарських засобів (крім активних фармацевтичних інгредієнтів). Згідно з постановою Укрпошта на рівні з іншими операторами поштового зв’язку зможе доставляти споживачам лікарські засоби та супутні товари. Виняток становлять ліки, що потребують особливих умов зберігання, або є в переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, а також є сильнодіючими та отруйними лікарськими засобами.

  Укрпошта та Сервіс Liki24.com запускають безкоштовну доставку ліків у регіони України на період карантину. Послуга доставки вже доступна в усіх населених пунктах.

  У Києві та обласних центрах, де аптеки більш доступні, діятиме спеціальний тариф – 35 грн, в будь-які інші міста та села – безкоштовно. Таке партнерство стало можливим після прийняття відповідної постанови Уряду про можливість для поштових операторів доставляти ліки в період карантину.

  Послуга безкоштовної доставки ліків через Укрпошту буде доступна до кінця карантину. При цьому користувачі зможуть отримувати свої посилки як у відділеннях Укрпошти, так і адресно до дверей. Терміни доставки відповідають нормам експрес-відправлень. 

  Замовлення на безкоштовну доставку медикаментів можна оформити на сайті сервісу Liki24.com. Для цього потрібно зайти на сайт liki24.com, знайти потрібні ліки, додати їх до кошику, оформити замовлення і в способах доставки обрати «Доставка з Укрпошта». З 27 березня замовлення з безкоштовною доставкою також можна буде оформити за номером телефону 068 296 14 52.

  Не можна замовляти медикаменти, що вимагають спеціального температурного режиму зберігання або входять до переліку наркотичних, психотропних засобів і прекурсорів, а також є сильнодіючими і отруйними лікарськими засобами.

  Більш детальні інструкції, а також номери контакт-центрів для телефонної підтримки таких замовлень доступні на сайті Liki24.com.

  Liki24.com – сервіс пошук і доставки ліків, який співпрацює з 5600+ аптеками по всій Україні, надає інформацію про наявність, ціни на 55 тис. аптечних товарів та допомагає користувачам отримати їх за оптимальною ціною, збираючи медикаменти для відправлень з різних аптек. Користувачі сервісу можуть купувати ліки зі знижками до 30%, замовляючи доставку або забираючи самостійно зі зручної аптеки за попередньою резерву. Щомісяця сайт сервісу відвідує близько 2 млн чоловік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь