Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання зі святом Перемоги селищного голови Короленко Таїсії Анатоліївни.

Дата: 09.05.2020 21:34
Кількість переглядів: 1063

                                                            Фото без опису

Зі святом Перемоги Стрижавська селищна рада на чолі з селищним головою Короленко Таїсією Анатоліївною, представники депутатського корпусу вшанували пам'ять загиблих в Другій світовій війні 1939-1945 рр. покладанням квітів до пам’ятників загиблих воїнів. Подвиг цих людей, які і в тилу, і на полі бою виборювали свободу для майбутніх поколінь – неоціненний.
З квітами та грошовою допомогою селищний голова Таїсія Анатоліївна відвідала і привітала мешканців селища - ветеранів Другої світової війни. На жаль, з кожним роком їх стає дедалі менше. На сьогоднішній день у нашій громаді залишилось сім учасників бойових дій. Ці люди заслуговують на особливу пошану, адже саме їм завдячуємо своїм життям.

Ми маємо пам’ятати про подвиг тих ветеранів, кого вже немає серед нас, і цінувати досвід живих, що передають естафету мужності молодим воїнам, які сьогодні змушені взяти до рук зброю, захищаючи цілісність України.
Усім ветеранам та захисникам Вітчизни: міцного здоров’я,  довгих років життя, мирного неба над головою,  щастя та злагоди!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь