Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дорога громадо селища СТРИЖАВКИ!

Дата: 26.08.2020 15:14
Кількість переглядів: 1623

                                                             Фото без опису

Щиро вітаю вас із престольним святом Успіння Пресвятої Богородиці та Днем селища Стрижавки!

День нашого селища – це свято усіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитись назавжди у селищі з особливим стрижавським колоритом, традиціями і славною історією. Ми не тільки близько до серця сприймаємо всі труднощі, переживаємо невдачі та складні часи, але й щиро вміємо радіти успіхам селища та громади, пишаємося нашими досягненнями, що визнанні на рівні держави.

Нажаль, цьогоріч, ми не можемо традиційно зустрітись усі разом для святкування важливого для нас свята, однак воно не стане менш урочистим, а наша спільна праця на благо громади менш значущою. Святкувати дійсно є що, оскільки День селища це свого роду рубіж виконаних справ, які незважаючи на введені суворі карантинні обмеження, є результативними. Це освітлені вулиці, заасфальтовані дороги, добробут та комфорт дітей в дитячому садочку, школі, на ігрових майданчиках. Це турбота про обдаровану молодь, про їх спортивні досягнення. Кожен з нас хоче бачити Стрижавку сильною і процвітаючою, а її мешканців – щасливими та заможними. То ж примножуймо й надалі позитивні здобутки задля стабільності і розвитку рідного селища!

Я щиро дякую за повсякденну працю, за внесок у розвиток селища та добробут стрижавчан платникам податків до селищного бюджету, підприємцям, працівникам комунальної служби, громадським організаціям та активним громадянам, яким небайдужа доля нашого селища.

Особлива шана та подяка усім, хто не тільки на словах, але й конкретними справами розбудовує та прикрашає свій будинок, свій двір, вулицю, селище, хто працює на підприємствах, будує, ремонтує, вчить та виховує наших дітей, хто лікує і залучає до культурних цінностей.

Бажаю усім добра, міцного здоров’я, родинного щастя. Нехай мир та добробут живуть на кожній вулиці, у кожному домі, у кожній сім`ї, поєднуючи всіх нас у згуртовану та дружну громаду!

 

З Днем народження рідна Стрижавко! Слава Україні! 

 

Селищний голова                                                       Таїсія Короленко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь