Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зробимо Україну чистішою разом !

Дата: 03.09.2020 08:28
Кількість переглядів: 366

                                                             Фото без опису

      19 вересня 2020 року о 10:00 Україна разом із мільйонами активістів із 180 країн світу вийде на Всесвітній день прибирання «WorldCleanupDey». В акції візьмуть участь люди, незалежно від віку та географії, адже головна мета прибирання полягає в об’єднанні заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття .

Цього року акція відбудеться із дотриманням карантинних норм та правил техніки безпеки. У зв’язку з цим Всеукраїнський молодіжний рух «Let`sdoitUkraina» пропонує форми участі:

• Групове очищення. Збирання в групи можна, але кількість учасників має бути обмежена, а площа достатньо великою для дотримання соціальної дистанції .

• Індивідуальні чистки. Прибирання із друзями або родиною може стати оригінальною формою дозвілля. А для мотивації перетворіть його на змагання. Обирайте забруднене місце на карті й сміливо вирушайте в перед.

• Цифрове очищення. Нову форму прибирання можна проводити в будь якому зручному місці та в будь який час. Видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів дозволить розвантажити центри бази даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії.

• Картографування забруднених територій та, або результати їх очищення. Для збору даних про забруднені місця Всеукраїнський молодіжний рух «Let`sdoitUkraina» оголосив про змагання із картографуванням, яке триває до 4 жовтня. Українці долучилися до складання карти забруднень у міжнародному додатку «TrashOut»

      Ставай частиною наймасштабнішої команди еко відповідальних людей. Додайте Всесвітній день прибирання до свого календарного плану, діліться цією новиною в соціальних мережах, мотивуй друзів та знайомих. Зробимо Україну чистішою разом ! Зробимо Стрижавку чистішою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь