Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт селищного голови про роботу виконавчого комітету за 2018 рік

Дата: 05.03.2019 16:15
Кількість переглядів: 1031

                                                                    Фото без опису

27 лютого 2019 року відбулась 43 сесія 07 скликання , на яку було винесено звіт селищного голови за 2018 рік та визначено основні пріоритети на 2019.

Під час  засідання присутні заслухали звіт  селищного  голови  Короленко  Таїсії Анатоліївни.

Дозвольте сьогодні разом з вами проаналізувати, що вдалося зробити у 2018 році позитивного і над вирішенням яких проблем необхідно працювати надалі, які корективи до наших планів необхідно внести.

Робота виконавчого комітету була організована так, щоб можна було якомога повніше та ефективніше виконувати повноваження, що покладені на виконавчий комітет Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», а головне - компетентно приймати відповідні рішення.

Щиро вдячна всім, хто бере участь у житті селища, підтримує, хто йде до нас із своїми пропозиціями, ідеями. Депутатам, які опікуються своїми округами та мешканцями. Дякую колективу селищної ради, керівникам наших відомчих установ за те, що ми, шановні колеги, втілюємо цілі та завдання у реальні справи. А вони - у відремонтованих дорогах, в освітлених вулицях, у добробуті для дітей у дитячому садочку та комфорті кожного у своєму будинку, у турботі про малозахищених, у підтримці обдарованої та спортивної молоді. Це вже не перші кроки, які ми зробили всі разом.

Виконання селищного бюджету, забезпечення належного функціонування дитячого садочку, шкіл, стабільної роботи галузей житлово-комунального господарства у сфері надання якісних послуг населенню, покращення благоустрою селища (будівництво та ремонт доріг, освітлення вулиць), - ось пріоритети у роботі селищної влади, робота якої значною мірою залежить від саме реалізації тих, повноважень, що покладені на виконавчий комітет селищної ради Стрижавської громади.     

Засідання виконавчого комітету селищної ради плануються і проводяться щомісячно. Крім запланованих питань, розглядаються питання поточні, подання підприємств, організацій, заяви громадян. В 2018 році проведено 13 засідань виконкому, прийнято 173 рішення та видано 157 розпоряджень.

Фото без описуЗвіт

Загалом 2018 рік нам запам'ятається як період напруженої праці та концентрації максимальних зусиль, спрямованих на реалізацію запланованих справ, збереження стабільності в селищі. Хоча є і мешканці, які зводять все до недовіри і тривоги, пишуть, вишукують різні причини, аби підбурити людей. Але Стрижавчани в нас мудрі і обов'язково розберуться хто і чого вартий.

         Кожен день приносить нові турботи, нові проблеми. Незважаючи ні на що, я переконана, що спільно, усією громадою, можна досягти багато. У нас досить дієвий депутатський склад, виконавчий комітет - всі разом намагаємось працювати на громаду. А Стрижавка - це селище, багате талановитими та працьовитими людьми, селище, що має більше ніж вісімсот вісьмидесятирічну історію, селище, про яке пишуть книги та згадують в історії Подільського краю. Стрижавська поетеса Вікторія Мотруніч написала вірш Стрижавська земля.

Вдивляюсь у літню теплу днину.

Скелясті схили, давній Буг- ріка.

Горби високі, з-поміж них долини.

Та саду яблуневого краса.

 

Зелений ліс щось шепче без зупину,

 В ставках по вінця чистая вода.

Голубить Сонце, мов свою дитину,

В полях доспілі золоті жита.

 

І цю красу я збережу, немов перлину!

І возвеличу ген під небеса!

Тобі вклоняюсь я! І серцем лину,

Благословенна Стрижавська Земля!

 

 Тож селищна влада запрошує до співпраці керівників підприємств, установ, організацій, приватних підприємств, громадян, які небайдужі до долі селища, розвитку його інфраструктури, відновлення економічного та культурного потенціалу.

Майбутнє нашої Стрижавської громади - наше спільне завдання.

         Дякую за увагу та командну роботу, яка обов’язково буде результативною.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь