Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Агенція регіонального розвитку Вінницької області

Дата: 24.01.2019 16:16
Кількість переглядів: 624

                                                                Фото без опису

Агенція регіонального розвитку Вінницької області запрошує Вас взяти участь у щорічному «Ярмарку кредитів», який відбудеться 14 лютого 2019 року о 10:00 за адресою: м. Вінниця, вулиця 600-річчя. 17. З поверх (ТРЦ «Мегамолл»).

Прагнемо повідомити, що «Ярмарок кредитів» започатковано у 2016 році. Щороку ярмарок відвідує близько 80 учасників. Захід проходить у форматі маркетплейс, що дає можливість створити простір для комунікації між представниками банківських установ, компаніями, що спеціалізуються на обслуговуванні аграрного сектору і підприємствами сільського господарства.

Цьогорічний захід проводиться з метою інформування суб'єктів аграрного бізнесу про доступні фінансові продукти, нові тенденції на ринку фінансових послуг, механізми залучення фінансових та матеріально-технічних ресурсів для ведення агробізнесу.

Під час ярмарку передбачено презентації державних програм підтримки аграрного бізнесу, фінансових продуктів банківських установ, компаніями  партнерів постачальників матеріально-технічних ресурсів.

Захід проводиться Агенцією регіонального розвитку Вінницької області за сприяння Вінницької обласної державної адміністрації і Вінницької обласної Ради в рамках виконання Плану дій реалізації Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва Вінницької області на період до 2020 року та Проекту Міжнародної фінансової корпорації "Аграрні розписки в У країні".

У разі вашої зацікавленості просимо підтвердити участь у заході до 10 лютого 2019 року та зареєструватися за посиланням:

https:/. docs.google.com/forms/d/1c6zzv34pUmDggnckdZuTDIRdRuul03wpgNplsaj9d Q/edit

За більш детальною інформацією просимо звертатися до оргкомітету: Наталія (тел. 0948775724), Анастаcія (тел. 0948775728) або на e-mail: ardvin.org@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь