Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

95-річний ювілей відзначила жителька смт Стрижавка

Дата: 02.12.2020 15:21
Кількість переглядів: 558

                                                                   Фото без опису

28 листопада своє славне 95-річчя відсвяткувала жителька селища Стрижавка, сумлінна та відповідальна працівниця, поважна та шановна людинаБонюк Марія Станіславівна.

До вітань великої родини ювілярки приєднались в цей день численні гості.  Привітати з  ювілеєм, подякувати за нелегкий життєвий шлях та мудрість, висловити свою шану та повагу завітали голова Стрижавської селищної ради Михайло Демченко, секретар селищної ради Валентина Медведська, голова Стрижавської первинної ветеранської організації Ольга Пінкевич. Гості побажали їй міцного здоров’я, сімейного затишку, Божого благословення, бадьорості духу, любові та підтримки від родини, мирного неба над головою та ще довгих років життя. 

 «Я пишаюся тим, що в нашій громаді живуть такі люди як Ви!  Низько вклоняюсь та висловлюю Вам сердечну вдячність за вашу самовіддану працю, людяність та доброту. Бажаю Вам міцного здоров'я, довгих літ щасливого та мирного життя. Хай здоровими і щасливими зростають ваші онуки та правнуки, хай у вашій родині панує злагода і спокій, а оселя повниться достатком! Довгих і щасливих років життя!», – наголосив у своєму вітальному слові голова Стрижавської селищної ради Михайло Демченко.

Розчулена увагою присутніх, ювілярка щиро подякувала за подарунки,  теплі слова, розповіла про свій трудовий шлях.  Головний із них – любити та поважати людей і завжди залишатися активним та молодим  душею. Марія Станіславівна народилася у  далекому 1925 році в селищі Ружин Житомирської області, де працювала медсестрою в  місцевій лікарні. 30 років тому разом з сім’єю переїхала на постійне місце проживання до смт Стрижавка, де продовжила опікуватися здоров’ям громадян працюючи медичною сестрою Стрижавської амбулаторії, де пропрацювала 5 років та вийшла на заслужений відпочинок. Жінка виростила двох доньок, тішиться 5-ма онуками та 4-ма правнуками. Негаразди загартувували в ній дух непохитної жінки, яка на своєму життєвому шляху пережила безліч тяжких і щасливих моментів. І за це Господь подарував їй довголіття.

Життя — це справді найвища цінність, найкращий подарунок долі. Саме тому ми маємо цінувати кожну секунду, завжди вірити в краще та, найголовніше, поважати і не забувати людей, які прожили такий поважний вік.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь