Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено позачергову сесію селищної ради

Дата: 11.12.2020 12:08
Кількість переглядів: 632

Фото без опису10 грудня під головуванням Стрижавського селищного голови Михайла Демченка відбулася позачергова 2 сесія Стрижавської селищної ради 8 скликання.

В сесії взяли участь заступник селищного голови Світлана Лендя, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Олеся Марцинюк, секретар селищної ради Валентина Медведська та депутати селищної ради. До порядку денного позачергової 2 сесії було винесено та прийнято 15 рішень.

??Серед найголовнішого —

??початок реорганізації Сосонської, Мізяківсько-Хутірської, Дорожненської,  Лаврівської сільських рад  Вінницького району,  Пеньківської сільської ради Літинського району шляхом приєднання до Стрижавської селищної ради;

 

??виконання сільських бюджетів сіл Сосонка, Мізяківські – Хутори, Дорожне, Лаврівка, Пеньківка в 2020 році, внесення змін до відомостей, що містяться в Єдиному державному реєстрі  юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань та затвердження переліку осіб, які мають право вчиняти дії  щодо окремого виконання сільських бюджетів;

 

??регламент Стрижавської селищної ради 8 скликання;

 

??Програма збереження культурної спадщини і розвиток культури, мистецтва та освіти у територіальній громаді.

А ось призначені до Дня місцевого самоврядування премії голова Стрижавської територіальної громади Михайло Демченко та старости населених пунктів вирішили спрямувати на придбання новорічних подарунків для дітей Мізяківських Хуторів, Переорків, Тютюнників, Лаврівки, Медвідки, Дорожного, Пеньківки, Підлісного, Бруслинова та Супрунова.

«Преміювання до професійного свята — давня традиція, але цьогоріч вперше вона набула благодійного забарвлення. Приємно, що самоврядці розуміють значущість таких соціальних ініціатив», - наголосив Михайло Демченко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь