Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Стрижавська громада отримала державну землю у комунальну власність

Дата: 15.12.2020 18:08
Кількість переглядів: 575

Фото без опису15 грудня 2020 року голова Стрижавської селищної ради Михайло Демченко та начальник Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області Вадим Варчук підписали акт приймання-передачі земельних ділянок державної власності в комунальну.

Це ділянки сільськогосподарського призначення державної власності загальною площею 615,0613 га, які розташовані на території Стрижавської селищної територіальної громади Вінницького (Літинського) району. До складу зазначеної території входять землі, що перебувають у постійній власності, а також ті, якими користуються орендарі.

«Земля — безумовна цінність громади. Саме тому вважаю цей день історично важливим для жителів Стрижавської ОТГ. Відтепер саме громада вирішуватиме, яким чином використовувати наявний земельний ресурс. Але, безумовно, ці рішення будуть націлені на розвиток», -  наголосив Михайло Демченко!

Нагадаємо, до Стрижавської територіальної громади приєдналися - Мізяківські Хутори, Переорки, Тютюнники, Пеньківка, Підлісне, Бруслинів, Супрунів, Сосонка, Лаврівка та Медвідка.

Довідково: Відповідне рішення про передачу земель сільськогосподарського призначення до комунальної власності громади депутати ухвалили на першій сесії Стрижавської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь