Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Михайло Демченко взяв участь у засіданні Координаційної ради з питань місцевого самоврядування

Дата: 17.12.2020 08:00
Кількість переглядів: 312

Фото без опису16 грудня відбулося  засідання першої Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної Ради 8 скликання. На засіданні обговорювали питання організації та діяльності новообраних органів місцевого самоврядування територіальних громад і районів області.

Роботу Координаційної ради розпочав голова обласної Ради Вячеслав Соколовий.  Він привітав усіх новообраних голів із обранням на посади голів районних рад, сільських, селищних міських голів та побажав всім успіхів у роботі, розвитку та процвітання громадам. 

Голова Стрижавської селищної ради Михайло Демченко взяв участь у її першому засіданні та мав можливість почути думки експертів щодо діяльності новоутворених комунальних закладів, а також особливостей бюджетних процесів "на місцях".

Голова обласної Ради переконаний, що Координаційна рада має стати платформою для напрацювання правильних та зрозумілих рішень, які відповідатимуть  вимогам й потребам сьогодення.

– Розвиток громад – це не просто перспектива, це наша з вами мета, – зазначив Вячеслав Соколовий. –  Вінниччина – єдина велика спільна громада, тому, впевнений, що стратегію її розвитку на 10 років, яку ми розробляємо,  будемо реалізовувати разом.

В ході засідання присутні члени Координаційної ради підтримали пропозицію голови обласної Ради ухвалити рішення «Про утворення Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної Ради» , а також положення про її роботу.

За матеріалами Вінницької обласної Ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь