Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Михайло Демченко: Стрижавська територіальна громада — це спільний комфортний дім!

Дата: 05.01.2021 11:57
Кількість переглядів: 730

Фото без опису04 січня 2021 року під головуванням Стрижавського селищного голови Михайла Демченка відбулося засідання позачергової 4 сесії 8 скликання.

На сесії розглянули 7 важливих питань для життя Стрижавської громади. Депутати розпочали роботу із передачі субвенції до бюджету Вінницького району. Вона стосується утримання Стрижавської дитячої музичної школи та виплати заробітної плати з нарахуванням бібліотекарям Дорожного, Лаврівки, Сосонки та Стрижавки.

Також депутати проголосували за створення Комунальної установи "Центр надання соціальних послуг", яка вкрай необхідна тим жителям громади, котрі опинились у складних життєвих обставинах.

Депутати прийняли рішення про передачу "Вінницькому районному первинної медико-санітарної допомоги" рухомого майна на безоплатне зберігання з можливістю користування.

Михайло Демченко подякував колегам за плідну й оперативну роботу! «Саме зараз нам важливо налагодити усі процеси, щоб люди якнайшвидше відчули: Стрижавська територіальна громада — це спільний комфортний дім!» - наголосив голова територіальної громади.

Більш детальну інформацію про всі проєкти рішень сесій та виконкому ви можете дізнатись на офіційному сайті селищної ради у розділі "Офіційні документи" за посиланням https://stryzhavska-rada.gov.ua/docs/ .



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь