Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Освіта, спорт та ефективні комунікації – основні питання позачергової сесії  Стрижавської селищної ради

Дата: 29.01.2021 17:14
Кількість переглядів: 361

Фото без опису28 січня 2021 року під головуванням Стрижавського селищного голови Михайла Демченка відбулося засідання позачергової 6 сесії 8 скликання. Загалом на сесії розглянули 11 питань.

Найперше депутати затвердили структуру та чисельність Комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа «Десна» Стрижавської селищної ради на 2021 рік.

«Коли постало питання про передачу ДЮСШ Вінницької районної ради на баланс громади, навіть сумнівів не було, що рішення правильне. У моїй юності був спорт, тож знаю, наскільки він важливий для формування особистості. Будемо популяризувати фізичну активність і сприяти її розгалуженню», - наголосив селищний голова Михайло Демченко.

Та ж сама позиція у Стрижавських самоврядців і щодо освіти. Тому вони прийняли рішення про співфінансування проєкту «Будівлі навчально-виховного закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня – ліцей смт Стрижавка». Він буде реалізовуватись за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку у 2021 році. Частка участі у проєкті — 100 тисяч гривень.

Важливим для громади кроком є затвердження робочої групи з розробки брендингу та комунікаційної стратегії Стрижавської територіальної громади на 2021-2030 роки.

Працюємо над розвитком нашої громади.

Більш детальну інформацію про всі проєкти рішень сесій та виконкому ви можете дізнатись на офіційному сайті селищної ради у розділі "Офіційні документи" за посиланням https://stryzhavska-rada.gov.ua/docs/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь