Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Символіка та комунікаційна стратегія Стрижавської громади

Дата: 29.01.2021 17:33
Кількість переглядів: 534

Фото без опису28 січня відбулася засідання робочої групи з розробки брендингу та комунікаційної стратегії Стрижавської територіальної громади на 2021-2030 роки.

Робочу групу очолив Стрижавський селищний голова Михайло Демченко, заступнник робочої групи Світлана Лендя. Також ввійшли старости. Запросили до співпраці істориків та краєзнавців. Вони розпочали роботу над розробкою герба та логотипа громади.

«Для чого нам знати конкурентні переваги громади? Щоб уміло розповідати про себе донорам та інвесторам, щоб бути більш згуртованими та залучати ресурси для наших шкіл, доріг і дозвілля. Щоб усі ми пишалися, що живемо і працюємо саме на цій території», - наголосив Михайло Демченко.

Комунікаційні стратегії, що діють в інших територіальних громадах України, допомагають їхнім мешканцям ставати успішними (наприклад Вишнівської, Старосалтівської чи Маловисківської громад).

Отже, спроможна громада – та, про яку говорять і яку впізнають. Саме тому було організовано  зустріч з експертами з маркетингових комунікацій. Під час зустрічі вони з’ясували, як рухатися в напрямі позиціонування громади.

І щоб досягти кращих результатів, запрошуємо вас узяти участь у збиранні підготовчої інформації для розробки геральдики та фірмового стилю Стрижавської територіальної громади. Заходьте за цим посиланням і заповнюйте анкету: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfLzw1ZDI5Stu.../viewform

Ваші відповіді очікуємо до 12:00 середи, 3 лютого.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь