Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Поліцейський офіцер громади»: Національна поліція підписала Меморандум з Стрижавською територіальною громадою

Дата: 06.02.2021 21:41
Кількість переглядів: 687

Фото без описуВчора, 5 лютого, голова Стрижавської територіальної громади Михайло Демченко підписав Меморандум про співпрацю та партнерство між Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій області та Стрижавською територіальною громадою.

Саме у Вінницькій області – першій в Україні – Національна поліція підписала Меморандуми з усіма головами територіальних громад.

Із процесом децентралізації та створенням територіальних громад розпочато глобальний проєкт «Поліцейський офіцер громади», який став віддзеркаленням системи надання якісного поліцейського сервісу на основі комунікації і взаємодії з населенням.

Відтепер у кожній громаді буде офіцер, який живе і працює в цій громаді, та стане її невід’ємною частиною. Це універсальний офіцер поліції, який добре знає місцеве населення. Він орієнтований на вирішення безпекових потреб громадян, доступний для людей та 80-90% робочого часу знаходиться в громаді.

«Я ТУТ»  - з таким меседжем проєкт «Поліцейський офіцер громади» був ініційований у 2018 році і офіційно стартував 29 травня 2019 року, коли 34 поліцейських офіцерів громади розпочали службу в 22-х територіальних громадах Дніпропетровської області.

Він реалізується Департаментом превентивної діяльності Національної поліції України спільно з регіональним офісом міжнародної програми підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування в Україні Міністерства юстиції Сполучених Штатів Америки (ІСІТАР) за підтримки відділу з правоохоронних питань Посольства Сполучених Штатів Америки.

Наразі на території 18 областей держави у 231 територіальній громаді вже працює 364 поліцейських у межах проєкту «Поліцейський офіцер громади».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь