Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вихованці КЗ ДЮСШ «Десна» у фіналі обласної першості

Дата: 26.02.2021 09:37
Кількість переглядів: 592

Футбол – це гра, в яку грають, вболівають, шанують в усьому світі мільйони людей. Гра, що привчає до командного духу, розвиває фізично та дисциплінує. У футбол грають не лише дорослі, а й діти різного віку. Вже стало доброю традицією в спортивному житті краю початок нового року розпочинати з Чемпіонату Вінницької області з футзалу серед юнаків 2008-2009 р.н. Вінницький район на змаганнях гідно представляють вихованці КЗ ДЮСШ «Десна» Стрижавської селищної ради       . 

Чемпіонат розпочинається в останні дні січня й уже проведено чотири зональні етапи. На першому етапі, що проводився у Хмільнику футболісти «Десни» перемогли опонентів з Хмільника з рахунком 2:1, й зіграли з командою Луки-Мелешківської в нічию 3:3. На другому етапі, який відбувся у Літині, програли команді ВО ДЮСШ Блохіна-Бєланова-1 з рахунком 3:1, виграли в футболістів з Літина. На третьому етапі, який відбувся у Калинівці, перемогли дві команди супротивників, з рахунком 5:4 обіграли калинівчан, та з рахунком 8:1 футболістів з ВО ДЮСШ Блохіна-Бєланова-3. Четвертий етап проходив у Сосонці, наші хлопці також  перемогли дві команди, з рахунком 1:0 виграли у футзалістів Немирова, й з рахунком 3:2 у гравців ВО ДЮСШ Блохіна-Бєланова-2.

Фінал чемпіонату відбудеться 28 лютого в спорткомплексі «Колос», початок о 10:00. Участь у ньому візьмуть 8 найкращих команд: КЗ ДЮСШ «Десна» Стрижавської селищної ради, ДЮСШ Немирова, Крижополя, Ямполя, Могилів-Подільського, ВО ДЮСШ Блохіна-Бєланова-1й, ФК «Могилів-Подільський».

За матеріалами регіональної газети "Подільська Зоря".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь