Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вихованці КЗ ДЮСШ «Десна» у фіналі обласної першості

Дата: 26.02.2021 09:37
Кількість переглядів: 641

Фото без описуФутбол – це гра, в яку грають, вболівають, шанують в усьому світі мільйони людей. Гра, що привчає до командного духу, розвиває фізично та дисциплінує. У футбол грають не лише дорослі, а й діти різного віку. Вже стало доброю традицією в спортивному житті краю початок нового року розпочинати з Чемпіонату Вінницької області з футзалу серед юнаків 2008-2009 р.н. Вінницький район на змаганнях гідно представляють вихованці КЗ ДЮСШ «Десна» Стрижавської селищної ради       . 

Чемпіонат розпочинається в останні дні січня й уже проведено чотири зональні етапи. На першому етапі, що проводився у Хмільнику футболісти «Десни» перемогли опонентів з Хмільника з рахунком 2:1, й зіграли з командою Луки-Мелешківської в нічию 3:3. На другому етапі, який відбувся у Літині, програли команді ВО ДЮСШ Блохіна-Бєланова-1 з рахунком 3:1, виграли в футболістів з Літина. На третьому етапі, який відбувся у Калинівці, перемогли дві команди супротивників, з рахунком 5:4 обіграли калинівчан, та з рахунком 8:1 футболістів з ВО ДЮСШ Блохіна-Бєланова-3. Четвертий етап проходив у Сосонці, наші хлопці також  перемогли дві команди, з рахунком 1:0 виграли у футзалістів Немирова, й з рахунком 3:2 у гравців ВО ДЮСШ Блохіна-Бєланова-2.

Фінал чемпіонату відбудеться 28 лютого в спорткомплексі «Колос», початок о 10:00. Участь у ньому візьмуть 8 найкращих команд: КЗ ДЮСШ «Десна» Стрижавської селищної ради, ДЮСШ Немирова, Крижополя, Ямполя, Могилів-Подільського, ВО ДЮСШ Блохіна-Бєланова-1й, ФК «Могилів-Подільський».

За матеріалами регіональної газети "Подільська Зоря".

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь