Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання виконавчого комітету: Публічне обговорення проєкту Стратегії розвитку Стрижавської ТГ 3.0

Дата: 02.03.2021 17:00
Кількість переглядів: 1205

01 березня 2021 року під керівництвом Стрижавського селищного голови Михайла Демченка відбулося засідання виконавчого комітету Стрижавської селищної ради.

Членами виконкому було опрацьовано 16 проектів рішень. 

З метою вирішення стратегічних завдань місцевого самоврядування, спрямованих на покращення життя мешканців Стрижавської територіальної громади, члени виконавчого комітету прийняли рішення винести підготовлений робочою групою проєкт Стратегії розвитку Стрижавської територіальної громади до 2030 року на публічні обговорення.

Процес публічного обговорення проєкту Стратегії розвитку Стрижавської територіальної громади до 2030 року з жителями громади триватиме з 02 березня 2021 року до 15 березня 2021 року.

Всі активні та зацікавлені представники громади свої ідеї та пропозиції до запропонованого Проєкту Стратегії 2030 , можуть надсилати заповнивши форму, на електронну адресу stg2030@ukr.net .

Вирішили взяти участь у конкурсному відборі об’єктів вулично-дорожньої мережі для виконання на них робіт за рахунок субвенції, що спрямовується у сферу дорожнього господарства.

Також було створено при виконавчому комітеті Стрижавської селищної ради опікунську раду для забезпечення захисту особистих і майнових прав повнолітніх осіб, які за станом здоров’я не можуть самостійно здійснювати свої права та виконувати свої обов’язки.

Члени виконкому розглянули низку питань, що стосувались нагальних потреб жителів громади, з якими ознайомила керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Олеся Марцинюк.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь