Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Працівники служби у справах дітей Стрижавської селищної ради прийняли участь в онлайн занятті

Дата: 19.03.2021 09:09
Кількість переглядів: 719

Фото без опису17 березня 2021 року працівники служби у справах дітей Стрижавської селищної ради прийняли участь в онлайн занятті за короткостроковою програмою для державних службовців категорій «Б» та «В» – начальників служб (відділів) у справах дітей облдержадміністрації, райдержадміністрацій та уповноважених посадових осіб з питань у справах дітей сільських, селищних, міських рад територіальних громад «Реалізація Національної стратегії у сфері прав людини», організованого Вінницьким регіональним центром підвищення кваліфікації.

Заняття проводили:

Стафійчук Галина Федорівна – провідний спеціаліст з правових питань Вінницького обласного навчально-методичного центру в галузі культури, мистецтв та туризму, заступник голови Вінницької обласної організації Союзу юристів розповіла про: норми Конституції України та міжнародних документів щодо утвердження та забезпечення прав людини; норми Конституції України та міжнародних документів щодо утвердження та забезпечення прав людини.

Дорош Тетяна Станіславівна – начальник Служби у справах дітей обласної державної адміністрації ознайомила із основними засадами захисту прав дітей в умовах децентралізації.

Завдувач сектору профілактики дитячої бездоглядності Служби у справах дітей обласної державної адміністрації Руденко Таліна Леонтіївна, провела тематичну зустріч щодо захисту житлових та майнових прав дітей сиріт, дітей позбавлені батьківського піклування, осіб з їх числа, забезпечення їх житлом. Деякі питання захисту прав дитини, яка постраждала від жорстокого поводження, зокрема від домашнього насильства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь