Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Стрижавській громаді посилюють карантинні обмеження

Дата: 19.03.2021 17:13
Кількість переглядів: 717

19 березня 2021 року  відбулось засідання селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Через стрімке поширення захворюваності на COVID-19 у Стрижавській територіальній громаді, члени комісії розглянули питання щодо додаткових заходів по ліквідації медико-біологічної ситуації, пов’язаної з епідемічним спалахом особливо небезпечної інфекційної хвороби, COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

В результаті обговорення вирішили:

      1. З 20 березня 2021 року додатково до обмежувальних протиепідемічних заходів, встановлених п.3 постанови  Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 року №1236 (зі змінами) «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», запровадити на території Стрижавської територіальної громади окремі обмежувальні протиепідемічні заходи, встановлені пунктом 35 вищезазначеної постанови, а саме заборонити:

      1.1. Приймання відвідувачів закладів культури і проведення культурних масових заходів, крім роботи автоконцертів, автокінотеатрів, суб’єктів господарювання, пов’язаної з виробництвом аудіовізуальних творів.

      1.2. Приймання у спортивних залах відвідувачів, крім спортсменів національних збірних команд України та їх тренерів за умови дотримання відповідних санітарних і протиепідемічних заходів.

      1.3. Проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, крім офіційних спортивних заходів, включених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України, та матчів командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів без глядачів за умови дотримання учасниками таких заходів відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю за станом здоров’я учасників.

Обмеження починають діяти вже з 20 березня. Детальніше – у протоколі засідання селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій:

ПРОТОКОЛ 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь