Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З 3 квітня посилюються карантинні обмеження в Стрижавській територіальній громаді

Дата: 02.04.2021 22:58
Кількість переглядів: 577

Фото без описуВідповідно до протоколу засідання селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій №8 від 02.04.2021 року на території Стрижавської селищної ради з 03 квітня до 12 квітня 2021 року запроваджуються посилені обмежувальні протиепідемічні заходи.
В зазначений період забороняється:

  •    проведення всіх масових розважальних спортивних, рекламних та інших заходів, крім офіційних спортивних заходів без участі глядачів;
  •    проведення культурних масових заходів;
  •     приймання відвідувачів у закладах культури та приймання відвідувачів іншими суб’єктами діяльності у сфері культури;
  •    діяльність культових споруд та приміщень, облаштованих для молитовних потреб, які не забезпечують можливість обмежити кількість відвідувачів з розрахунку одна особа на 5м2 споруди чи приміщення;
  •    проведення релігійних заходів на відкритому повітрі, під час яких не забезпечено дотримання дистанції 1,5 метра між присутніми. 

Суб’єктам господарювання, які здійснюють на території Стрижавської територіальної громади діяльність з надання послуг перукарнями та салонами краси, з 05 квітня поточного року надавати зазначені послуги виключно за попереднім записом.
Також, відповідно протоколу, рекомендовано підприємствам, установам, організаціям незалежно від форми власності:
      1.Установити для працівників режим дистанційної (віддаленої) роботи, (крім установ та закладів незалежно від форми власності, які надають фінансові, банківські та житлово-комунальні послуги, забезпечують охорону здоров’я, здійснюють продовольче забезпечення, енергозабезпечення, водозабезпечення, зв’язок та комунікації, забезпечують функціонування інфраструктури транспортного забезпечення, сфери оборони, правопорядку та цивільного захисту, об’єктів критичної інфраструктури).
      2.Забезпечити жорсткий контроль щодо безумовного виконання протиепідемічних вимог на підвідомчих об’єктах.
    
   
Також комісія  ВИРІШИЛА:

      2.1.Старостам сіл посилити контроль стану пожежної безпеки населених пунктів, що розташовані поблизу соснових лісів, транспортних комунікацій, систем життєзабезпечення, об’єктів підвищеної небезпеки та місць масового перебування громадян.

2.2.Відділу житлово-комунального господарства та благоустрою селищної ради активізувати роботу щодо ліквідації звалищ сміття, побутових і виробничих відходів у лісах, лісозахисних смугах, а також прилеглих до них територіях.

2.3.Рекомендувати ДП «Вінницький райагроліс» здійснити комплекс заходів по створенню та оновленню у лісових мінералізованих смуг, протипожежних розривів, пожежних водоймищ і доріг протипожежного призначення, очищення лісових масивів від захаращень насамперед прилеглих до населених пунктів просік, лісосмуг.


ПРОТОКОЛ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь