Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітали з ювілеєм довгожительок селища Стрижавка!

Дата: 06.05.2021 17:38
Кількість переглядів: 773

Фото без описуЦьогорічна прекрасна весняна пора виявилася особливою для жительок селища Стрижавка - Ксенчиної Валентини Володимирівни та Берегелі Феодосії Йосипівни. 5 травня на життєвий поріг довгожительок завітали 90-річний та 95 – річний ювілеї. 

У цей день поважних ювілярок вітали їх родичі, діти та онуки, які злетілися до рідних домівок. Привітати з  ювілеєм, подякувати за нелегкий життєвий шлях та мудрість, висловити свою шану та повагу завітали Стрижавський селищний голова Михайло Демченко та начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення Ольга Тютюнник. Гості побажали іменинницям міцного здоров’я, сімейного затишку, Божого благословення, бадьорості духу, любові та підтримки від родини, мирного неба над головою та ще довгих років життя.  

«Вклоняюся Вашій життєвій мудрості, багатому досвіду, незламності перед воєнними лихоліттями та труднощами післявоєнної відбудови. Сердечно вдячний Вам за багаторічну самовіддану працю, людяність та доброту. Радію, що, переживши багато бурхливих подій, Ви сьогодні зустрічаєте ювілей у колі рідних та близьких Вам людей. Бажаю Вам міцного здоров'я, довгих літ щасливого та мирного життя!», – наголосив у своєму вітальному слові Стрижавський селищний голова Михайло Демченко.

Квіти, теплі слова та подарунки стали свідченням поваги та вдячності ювіляркам за її життєвий шлях.

Берегеля Феодосія Йосипівна народилась 5 травня 1926 року, педагог за освітою, працювала після війни в Стрижавському дитячому будинку для дітей-сиріт вчителем-виховатилем, потім в колгоспних яслах.

Сьогодні Феодосія Йосипівна має чим гордитися. Виховала двох дочок, багата на чотирьох онуків, тішиться шістьма правнуками, діти для  неї, це - найбільша втіха і стимул для життя.

Ксенчина Валентина Володимирівна народилась 5 травня 1931 року, пропрацювала різноробочою в Стрижавському дитячому будинку для дітей-сиріт. Виховала одну дочку, тішиться двома внуками.

Іменинниці подякували за теплу зустріч та виявлену увагу. Під час зустрічі ювілярки ділилися своїми спогадами із дитинства, нелегкими життєвими сторінками, адже їм та рідним довелося пройти чимало випробувань та буремних подій, непростих і вирішальних моментів минулих років та сьогодення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь