Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Раннє втручання для забезпечення розвитку дитини, збереження її здоров’я та життя

Дата: 12.05.2021 11:30
Кількість переглядів: 497

Фото без описуКомунальна установа "Центр надання соціальних послуг" Стрижавської селищної ради повідомляє, що у 2019 році Вінницька область приєдналась до пілотного проєкту «Створення системи надання послуги раннього втручання для забезпечення розвитку дитини, збереження її здоров’я та життя»

Раннє втручання - система комплексної міждисциплінарної сімейно-центрованої допомоги дітям від народження до 4 років з порушеннями здоров'я і розвитку, спрямована на розвиток дитини, нормалізацію життя сім'ї, профілактику інвалідизації і попередження інституалізації дітей.

У 2020 році сформовано команду фахівців раннього втручання, які пройшли навчання на базі Благодійного Фонду «Інститут громадського втручання» (м. Харків). Це – міждисциплінарна команда, до її складу входять: лікар, фізичний реабілітолог, психолог, спеціаліст з комунікації (логопед), соціальний педагог, координатор. Окрім професійних знань вузької спеціальності, кожен спеціаліст володіє міждисциплінарними знаннями суміжних спеціальностей, які допомагають у роботі з сім’єю.

Послуга надається на базі Комунального закладу «Вінницький обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій».

Фахівці команди раннього втручання проводять оцінку розвитку дитини, надають кваліфіковану консультацію та за необхідності запропонують супровід сім’ї.

За послугою раннього втручання можуть звернутися батьки, які мають дитину (дітей) з особливостями розвитку. Послуга надається офлайн (з дотриманням карантинних вимог) та онлайн.

За детальною інформацією та запис на консультацію здійснювати за номером телефону: 067 545 77 20 (понеділок- п’ятниця 09:00 до 17:00) або через електронну пошту: obriy.real.rv@gmail.com.

Онлайн скрінінги для перевірки розвитку дитини: https://bit.ly/eci_xx_screening 

Сайт «Раннє втручання. Розвиток дитини, допомога сім’ї»: https://rvua.com.ua/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь