Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

90 річний ювілей відзначила жителька села Лаврівка

Дата: 12.05.2021 18:01
Кількість переглядів: 1021

Фото без опису12 травня 2021 року в селі Лаврівка відзначала 90-річний ювілей сумлінна та відповідальна працівниця, жителька громади – Надія Савівна Горбонос. У цей день її щиро вітали рідні та близькі люди, сусіди, а також голова Стрижавської територіальної громади Михайло Демченко, начальник відділу соціального захисту та соціального забезпечення населення Ольга Тютюнник та голова первинної ветеранської організації Віра Вісьолкіна.

Життєвий шлях іменинниці був тернистим. Довелося пережити голодомор1932-1933 рр., повоєнні роки. Та не дивлячись на всі життєві виклики, ювілярка зберегла в своїй душі доброту і любов, якими і донині ділиться з односельчанами. Завжди усміхнена та привітна. Надія Савівна пропрацювала в місцевому дитячому садочку помічником вихователя. Разом із чоловіком виховали трьох дітей – сина та двох доньок, радіє 5-ом внукам, 5-ом правнукам та 4-ом праправнукам.

Гості щиро віншували довгожительку квітами, подарунками та бажали цій сильній жінці міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку та тепла, Божого благословення, життєвого оптимізму, бадьорості духу, любові та підтримки від чималої родини й ще довгих років життя.

Сама ж іменинниця раділа гостям і дякувала за увагу до неї та теплі слова привітань. Вона із задоволенням розповідала про своє життя та поділилася секретом довголіття, зазначивши що весь вік працювала і робила людям лише добро. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь