Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Збірна команда Вінницької області зайняла друге місце на Чемпіонаті України з футболу серед мерів

Дата: 24.05.2021 12:55
Кількість переглядів: 648

Фото без описуВ місті Вишневе Київської області вперше відбулися  Всеукраїнські спортивні змагання з футболу серед збірних команд міських, сільських, селищних голів і старост  територіальних громад України за підтримки Українська Асоціація Футболу / Ukrainian Association of Football та ВФСТ "Колос".  

У турнірі взяли участь 10 команд із 13 областей. Золоті нагороди вибороли представники Київської області. Друге місце з-поміж команд України – результат збірної команди Вінницької області, не поступившись жодному супернику і в фіналі програвши лише в серії пенальті збірній Київської області. Третє місце посіла збірна команда Чернігівської та Житомирської областей.

В групі були перемоги Вінницької області над збірною Запорізької області 5:0, над збірною Івано-Франківської області – 2:1 та нічия зі збірної Рівненської області – 0:0, що дало змогу з першого місця вийти в пів-фінал. В одній другій фіналу була перемога над збірною Житомирської та Чернігівської областей з рахунком 3:0.

Фінал був справжнім випробуванням морально-вольових якостей команд після виснажливого турніру і команди були гідними одна одної. Нічия 1:1 і серія пенальті, де фортуна посміхнулась киянам.

У складі збірної Вінницької області індивідуальними призами відзначені Кулик Михайло (голова Іванівської ТГ) як кращий воротар турніру та Соць Ігор (голова Турбівської ТГ) як кращий бомбардир турніру.

Чемпіонат України став справжнім спортивним святом для представників місцевого самоврядування України.

«Мені приємно було долучитися до такої унікальної спортивної події і відчути живу взаємодію на полі з колегами з різних населених пунктів Поділля.Ми ж будемо і надалі популяризувати футбол та розвивати спортивну інфраструктуру, щоб майбутні чемпіони зростали саме у Стрижавській громаді! Бажаю українській збірній гідної гри на Чемпіонаті в Європі!», - поділився враженнями голова Стрижаввської територіальної громади Михайло Демченко.  

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь