Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Стрижавська селищна рада переможець конкурсу Вінницької обласної Ради «Комфортні громади»

Дата: 27.05.2021 15:15
Кількість переглядів: 1285

Фото без опису26 травня у приміщенні Вінницької обласної Ради відбулось урочисте вручення дипломів і угод представникам громад, які стали переможцями конкурсу «Комфортні громади». 

У заході взяли участь голова обласної Ради Вячеслав Соколовий, його заступник Дмитро Чаленко та заступник голови облдержадміністрації Сергій Здітовецький. А також - керівництво районних, міських, селищних та сільських рад. 

Конкурс було оголошено у січні 2021 року. Протягом двох місяців громади розробили та подали 213 проєктів, з яких переможцями стали 70. Із 63 громад Вінниччини немає жодної, яка б не взяла участі у конкурсі. Також участь в конкурсі взяли 3 районні ради. 

Експертна оцінка проєктів здійснювалась виконавчим адміністратором конкурсу - Фондом громади «Подільська громада». Секретаріат - Вінницька обласна Асоціація органів місцевого самоврядування.  

За підсумками конкурсу Вінницької обласної Ради «Комфортні громади»,  результати якого було оголошено експертною комісією 13 травня 2021 року, переможцем від Стрижавської територіальної громади обрано проєкт «Спортивний майданчик - запорука здорового покоління».

Реалізація даного проєкту передбачає будівництво нового дитячого та спортивного  майданчику на території КЗ «Мізяківсько-Хутірський ліцей» у селі Мізяківські Хутори. Загальний бюджет проекту становить 1 168, 0 тис. грн., з яких 350, 0 тис. грн. від загальної вартості – кошти Конкурсу.

Метою проєкту є будівництво сучасного спортивно-ігрового дитячого майданчика для активного заняття спортом та відпочинку дітей, молоді, зміцнення їх здоров’я.
По завершенню заходу голова обласної Ради привітав Збірну мерів по футболу та вручив подяки за зайняте ІІ місце збірної команди Вінницької області у Всеукраїнських змаганнях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь