Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останній дзвоник пролунав для випускників Стрижавського ліцею №1

Дата: 28.05.2021 11:28
Кількість переглядів: 829

Фото без описуШкола - чарівна гомінка країна  дитинства, в якій панують любов і повага до кожної дитини. Саме тут виховують майбутнє  нашої України, саме тут зростає інтелект нації. Шкільні роки в житті кожної людини – це важливий період становлення і формування особистості.

27 травня для випускників КЗ «Ліцей №1 смт Стрижавка Вінницького району Вінницької області» пролунав передзвін «останнього дзвоника». В цей день вчителі, батьки прийшли на шкільний двір, аби разом провести 20 випускників у доросле життя.

Сказати своє напутнє слово випускникам, подякувати їх наставникам та батькам за виховання молодого, перспективного покоління рідного краю на свято останнього дзвінка завітали Стрижавський селищний голова Михайло Демченко та начальник відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму Стрижавської селищної ради Світлана Томусяк.

 «Для Вас, дорогі випускники, відчиняються двері у доросле життя. Бажаю вам, знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. Щиро бажаю вам побудувати власну успішну долю, реалізувати всі свої здібності і таланти. Саме від ваших ідей, бажання творити і працювати залежить майбутнє України. Щастя вам і здоров’я. Окремо хочу подякувати вчителям та батькам за нелегку працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які вони віддають своїм вихованцям. Нових успіхів всім, життєвих сил і натхнення!», - сказав у вітальному слові Михайло Демченко.

З нагоди свята останнього дзвоника лунали пісні, запальні танці присвячені батькам та вчителям у виконанні випускників.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь