Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Випускний у дитячому садочку «Казка»

Дата: 31.05.2021 18:31
Кількість переглядів: 1092

Випуск із дитячого садка – особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства.

Гарно й урочисто пройшли прощання з дитсадками в комунальному закладі «Заклад дошкільної освіти (ясла-садочок) «Казка» Стрижавської селищної ради. 140 дітей старшого дошкільного віку попрощалися із Країною дитинства, залишивши стіни рідного садочка, і 1 вересня помандрують у Країну знань, переступивши поріг школи.

Зусиллями педагогічного колективу було організовано цікаве та різнобарвне свято, яке запам’ятається малечі надовго та залишить добрі спогади про час перебування у садочку.

Привітати малечу зі святом завітали Стрижавський селищний голова Михайло Демченко, його заступник Світлана Лендя та начальник відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму Стрижавської селищної ради Світлана Томусяк.

З вітальним словом до маленьких випускників звернувся Стрижавський селищний голова Михайло Демченко, який побажав діткам щасливої дороги у майбутнє самостійне, доросле життя, багато відкриттів на незвіданих шляхах та гарного навчання в школі.

Під час свята маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців. Випускні бали пройшли цікаво і весело. Яскраве підтвердження того – бурхливі емоції всіх його учасників.

Щиро бажаємо випускникам бути здоровими, успішними, завзятими, наполегливими в досягненні своїх найзаповітніших мрій та сподівань. А батькам зичимо терпіння й розуміння. Також щиро вітаємо працівників закладів дошкільної освіти. Здоров’я вам усім, успіхів та мирного неба.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь