Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято маленьких громадян – Міжнародний день захисту дітей!

Дата: 01.06.2021 15:43
Кількість переглядів: 738

Щороку, в перший день літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей, який покликаний привернути увагу до захисту прав дитини.

З нагоди свята, 1 червня в актовій залі селищної ради привітали дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та дітей загиблих учасників АТО.  В Стрижавській громаді таких дітей – 20. 

«Дорогі дітки! Бажаю Вам здійснення мрій, успіхів у навчанні, міцного здоров’я і щоб доля завжди була до вас прихильною. Будьте міцними і сильними духом. Бажаю, щоб у Ваших оселях завжди панував мир, злагода та затишок. Радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул. Зростайте у радості, любові та безпеці, а ми зробимо усе можливе, щоб так і було» - зазначив у своєму вітальному слові Стрижавський селищний голова Михайло Іванович.

Саме в дітях ми бачимо любов до життя, щирість та надію! Це свято важливе не лише для них. Воно важливе для нас, дорослих, які формують умови для гідного життя дитини, ми - відповідальні за їх долю. Водночас це й свято важливе для дітей, які з тієї чи іншої причини втратили батьків, і для дорослих, хто поруч з цими дітьми, хто опікується ними. Турбота про них, захист їхніх прав є одним з найголовніших обов'язків нас, дорослих.

Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь