Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Голосування за офіційний логотип Стрижавської територіальної громади

Дата: 04.06.2021 15:10
Кількість переглядів: 606

Фото без описуПротягом кількох місяців тривала цікава й непроста робота зі створення брендингу Стрижавської територіальної громади. Брендинг (зокрема логотип) потрібен нам для того, щоб конкурувати, бути впізнаваними з-поміж інших громад та правильно розповідати про себе. До того ж брендинг логічно продовжує ключові основи Стратегії розвитку громади 2030 і допомагатиме нам залучати ресурси й бути спроможними.

Над розробкою брендингу працювала робоча група, куди ввійшли представники з усіх населених пунктів громади, депутатського корпусу та управління, фахівці з маркетингу. Ви також брали участь в онлайн-опитуванні, щоб краще виразити своє бачення образу території, і загалом ми отримали майже 150 відповідей.

Тож за підсумками спільної роботи маємо три варіанти логотипа, які виносимо на голосування! Ознайомтеся зі значенням кожного знака і зробіть вибір!

Варіант 1. 

Це стилізація змісту території у сучасному дизайн-виконанні:

  • ? граневі об’єкти різного кольору як символи самобутності населених пунктів, що об’єдналися;
  • ? відтворення першої літери «С» у форматі 3D – сучасна графічна подача назви адміністративного центру, а також плавна, обтічна форма, яка «вписує», приєднує до себе інші території;
  • ? коло як загальний об’єднавчий елемент, символ спільних намірів (зв’язок із анкетуванням, у якому майже 60% з вас вказали: ми всі різні, як багатокутники. Тому логотип враховує вашу індивідуальність, але має кінцеву форму кола і демонструє об’єднання).

Варіант 2

Потужне візуальне втілення сильних ознак Стрижавської громади, що вказують на відкритість до співпраці, інвестицій та розвитку:

  • ? три складові знака – три сильні позиції громади, визначені Стратегією розвитку: нижній елемент справа – базис, поля й врожаї (агропромисловий сектор громада визначає як ключовий для стратегічної підтримки), середній елемент – зелений туризм (громада має цікаві рекреаційні ресурси і прагне розвивати їх), верхня частина – людський потенціал (в опитуванні 40% із вас вказали на чисельність молоді та підприємців як спільну рису населених пунктів);
  • ? у середній частині справа – пташка стриж, яка стрімко злітає, що вказує на бажання розвитку і чіткість намірів;
  • ? загальний образ знака нагадує зерна у колосі і вказує на переваги для інвестицій та партнерства.

Варіант 3

Візуальне втілення асоціативного образу (пташка стриж), надання йому автентичних ознак:

  • ? у центрі – образний символ території, стриж, з яким легко запам’ятати назву громади, його зображення адаптоване до мистецького образу;
  • ? яскраве коло в центрі – символ згуртованості й спільних дій;
  • ? велике півколо з принтом місцевої вишивки – сильний візуальний код (адже місцева автентична вишивка добре розкриває генетичне коріння і прив’язує до території), 13 квіток – це символічна вказівка на 13 населених пунктів, що об’єдналися.

Робоча група вже зробила вибір, а голосування на цій сторінці відкрите до 21 год понеділка, 7 червня. Наступного тижня запрошуємо вас обговорити геральдичні знаки громади (герб і прапор).

Зробіть вибір за цим посиланням:

https://forms.gle/hS5P89FmuksApCpC6


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь