Стрижавська громада
Вінницька область, Вінницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні споживачі!

Дата: 10.06.2021 09:50
Кількість переглядів: 1134

Фото без описуКП «Турбота» Стрижавської селищної ради згідно з «Порядком інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності» повідомляє про намір змінити тариф на послуги з водопостачання до 21,04 грн/м3 (з ПДВ), на послуги з водовідведення до 44,02 грн/м3 (з ПДВ). Структура тарифу включає ПММ, амортизацію основних засобів, вартість запчастин, страхування та техогляд транспортних засобів, дослідження та дезінфекцію води, вартість покупної води, електроенергії, послуги сторонніх організацій,  витрати на оплату праці, єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування працівників, загальновиробничі та адміністративні витрати, податок на прибуток, податок на додану вартість.

 

Підприємство подало на розгляд  Стрижавській селищній раді планові розрахунки тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення. Діючий тариф з водопостачання для мешканців житлового масиву «Агромаш» становить 12,00 грн/м3 згідно рішення №129 від 23.10.2018 р., з водовідведення – 12,19 грн/м3 згідно рішення №81 від 12.06.2018 р. Діючий тариф з водопостачання для мешканців житлового масиву «СВК» становить 6,25 грн/м3, з водовідведення – 17,66 грн/м3 згідно рішення №82 від 12.06.2018р. Діючий тариф з водопостачання по вул. М.Вовчка становить 6,72 грн/м3 згідно рішення №83 від 12.06.2018 р. Дане підвищення обумовлене зростанням вартості паливно-мастильних матеріалів, запасних частин, електроенергії, підняттям цін на центральне водопостачання  КП «Вінницяоблводоканал», збільшенням  розміру мінімальної заробітної плати.

Також КП «Турбота» повідомляє про намір змінити тариф на послугу з  поводження з побутовими відходами для населення до 160,34 грн (з ПДВ) за 1 м3, з розрахунку на одного мешканця до 21,70 грн (з ПДВ). Структура тарифу включає ПММ, амортизацію основних засобів, вартість запчастин, талонів на захоронення побутових відходів,   страхування та техогляд транспортних засобів, витрати на оплату праці, єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування працівників, загальновиробничі та адміністративні витрати, податок на прибуток, податок на додану вартість.

Плановий графік вивезення побутових відходів у населених пунктах Стрижавської територіальної громади

Найменування населеного пункту

День вивезення ТПВ

Правий берег Стрижавка

1 та 3 неділя місяця

Лівий берег Стрижавка

2 та 4 неділя місяця

с.Сосонка, селище Славне

1-й вівторок місяця

Дорожне, Лаврівка, Медвідка

1-ша середа місяця

Міз.Хутори, Переорки, Тютюники

1-й четвер місяця

Пеньківка, Підлісне, Бруслинівка, Супрунів

1-ша п’ятниця місяця

Плановий графік вивезення побутових відходів по житлових масивах «Агромаш» та «СВК» - понеділок, середа, п’ятниця щотижнево.

Діючий тариф з вивезення побутових відходів для населення 81,05 грн за 1м3, з розрахунку на одного мешканця становить 12,37 грн згідно рішення №157 від 17.12.2018 року. Дане підвищення обумовлене зростанням вартості паливно-мастильних матеріалів, запасних частин, талонів на захоронення побутових відходів, збільшенням  розміру мінімальної заробітної плати.

Свої зауваження і пропозиції фізичні та юридичні особи, їх об’єднання можуть внести протягом 14 днів з дня опублікування вищезазначеного оголошення до адміністрації КП «Турбота» Стрижавської селищної ради за адресою: смт. Стрижавка, вул.Молодіжна, 7 та Стрижавської селищної ради за адресою: смт.Стрижавка, вул.40-річчя Перемоги, 7. 

Адміністрація КП «Турбота»

Розшифровка повної собівартості по тарифу на водопостачання, водовідведення та повоження з побутовими відходами.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь